Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mérkőzést halasztott a Vidi, Kisvárdán nagyon kiakadtak

Mérkőzést halasztott a Vidi, Kisvárdán nagyon kiakadtak

Sport & Szabadidő

Mérkőzést halasztott a Vidi, Kisvárdán nagyon kiakadtak

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.09.26. 07:07

Mivel a MOL Fehérvár FC jövő hét csütörtökön kiemelt fontosságú mérkőzést játszik a Standard Liege otthonában, elhalasztotta hétvégi bajnoki mérkőzését. Ennek azonban a Kisvárdán finoman szólva sem örülnek.

A MOL Fehérvár FC azzal, hogy legyőzte a Reims csapatát az Európa-liga harmadik selejtezőkörében egy lépésre került a második számú európai kupasorozat főtáblájától. A fehérvári csapat október 1-jén, 20:00-kor játszik a Standard Liege otthonában. Ezen a találkozón fog eldőlni, hogy melyik csapat jut a csoportkörbe. A mérkőzés fontosságának megfelelően, a Reims elleni győzelem után a Vidi azonnal jelezte a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, hogy élne versenyszabályzat azon pontjával, mely kimondja,

amennyiben valamelyik nemzetközi kupában a csoportkörbe jutásért lép pályára egy magyar csapat, akkor az élhet az előző heti bajnokijának elhalasztásával – írja a csakfoci.hu.

A történtek következménye, hogy az eredetileg vasárnapra kiírt Kisvárda–MOL Fehérvár FC mérkőzést 2021. január 27-én, szerdán, 17.00-s kezdéssel rendezik meg. A Kisvárda azonban honlapján nemtetszését nyilvánította ki.

„Ebben az ügyben kész tények elé lettünk állítva, választási lehetőségünk nem volt. Más kérdés, hogy amennyiben opcionálisan tudtunk volna a fehérváriak ezen szándékáról, akkor nem kezdjük el árulni a belépőket és nem rendeljük meg a játékosaink pályára lépéshez elengedhetetlen Covid-tesztelést a pénteki napra” – írják.

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Legolvasottabb hírek