promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csepeli labdaszedő fiú pimaszságára nehéz jelzőket találni – videó

A csepeli labdaszedő fiú pimaszságára nehéz jelzőket találni – videó

Sport & Szabadidő

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Csepel-Soroksár Magyar Kupa-mérkőzésen történt esetet felkapta az internet. A csepeli labdaszedő srác pimaszságára nehéz jelzőket találni.

Az NB II-es Soroksár Magyar Kupa-mérkőzést játszott a Budapest I. osztályában szereplő Csepel ellen. A mérkőzést végül a Soroksár nyerte 3-0-ra, úgy, hogy a találkozó végén még egy tizenegyest is kihagyott a másodosztályú együttes. A találkozó azonban nem a gólokról, cselekről marad emlékezetes, hanem a csepeli labdaszedő fiú pimasz tettéről. (Az alább látható részlet a Sori TV összefoglalójából lett kivágva.)

A kisfiú előbb megvárta, míg a Soroksár játékosa, Orosz Márk szépen odasétál a labdáért, majd egy könnyed mozdulattal elhajította a játékszert. Az arc, amit ezután vágott a labdaszedő fiú, önmagáért beszél.

A Redditre felkerült rövid videó egyébként megosztja a kommentelőket. Egyik részük szerint nem volt helyes tett, s a klubnak szankcionálnia kellene a fiú cselekedetét, ugyanis ez nem sportemberhez méltó magatartás. Míg mások viccesnek, humorosnak tartják. Főleg a srác arckifejezésén derülnek.

Borítókép:  youtube.com

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás