promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb négy ferencvárosi játékos lett koronavírusos
Borítókép:  amikor még minden szép és jó volt, az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosai megérkeztek Norvégiába. Forrás: fradi.hu.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Norvégiából szombaton hazaérkező játékosokon még aznap elvégezték a tesztet.

Ahogy korábban arról beszámoltunk, annyi volt biztos, hogy két ferencvárosi kézilabdázó Norvégiában ragadt.

Hétfő délutánra megérkezett a szombaton levetett tesztek eredménye is. Eszerint újabb négy játékosnál mutatták ki a koronavírust. Az FTC-Rail Cargo Hungaria közleményét szöveghűen idézzük:

„Női kézilabdacsapatunk múlt csütörtökön Norvégiában vett részt koronavírus-teszten, és sajnos két játékosunk pozitív mintát adott. Szombaton a küldöttség többi tagja haza utazott, és a megérkezést követően klubunk újabb tesztet végeztetett el. Ezek hétfőn délután kézhez kapott eredményéből kiderült, hogy sajnos további négy játékosunknak pozitív lett a tesztje. A csapat valamennyi tagját izoláltuk, a járványügyi előírások alapján kerül sor a hatósági tesztelésekre, azok eredményéig mindenki karanténban marad.
Klubunk eddig is szigorú intézkedéseket tett a vírus terjedésének meggátolása érdekében, és továbbra is mindent elkövet a sportolók, stábtagok és valamennyi munkatársa egészségének megóvásáért.
Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről, amint lehetséges, tájékoztatjuk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot”.

Az eredmények megérkezése előtt a csapat balszélsője, Schatzl Nadine posztolt egy képet Instagram-oldalára, angolul írta bejegyzését, ami magyarul annyit jelent, hogy:

„A nehéz időkben a legjobb gyógyszer a mosoly”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás