Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újabb játékossal közölte a Barca-edző, hogy nem számít rá

Újabb játékossal közölte a Barca-edző, hogy nem számít rá

Sport & Szabadidő

Újabb játékossal közölte a Barca-edző, hogy nem számít rá

Sport & Szabadidő

HZS 07:07

Hiába tartják a szakemberek sokra a Barcelona fiatalját, Riqui Puigot, a csapat új edzője, Ronald Koeman közölte vele, nem számít rá a következő szezonban.

A Barcelona holland vezetőedzője, Ronald Koeman igyekszik minél gyorsabban kialakíani keretét, munkamódszerét új csapatánál. A szakember által már bevezetett sajátosságokról már írtunk, ahogy arról is, több olyan játékos van (pl.: Rakitic, Vidal), akinek jelezte, nem számít rá a következő, 2020/2021-es szezonban. A „távozók" listája most újabb névvel bővült – olvasható az Evening Standardon.

A katalán csapat sokak által nagyra tartott fiatalja, Riqui Puig ugyanis azon labdarúgók közé tartozik, akire nem számít Koeman. A La Masián (a Barca akadémiáján) nevelkedett játékos várhatóan a következő idényt kölcsönben tölti majd valamelyik klubnál.

A fő ok, amiért Riqui Puignak ideiglenesen távoznia kell az, hogy a Ronald Koeman által preferált 4-2-3-1-es játékrendszerben nincs számára hely. (Ismert, a Barca akadémiájának, s nagycsapatának játéka eddig főleg a 4-3-3-as játékrendszerre épült, ezen változtat most az új edző.) Továbbá, értesülések szerint Koeman a keret másik fiatalját, Carles Aleñát munkamorálja és hozzáállása miatt jobban kedveli.

Azzal, hogy Puig egy időre távozik, hely szabadul fel a Barca keretében, ez szintén tovább növeli Koeman lehetőségeit.

 

 

Borítókép: STR / AFP