promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb játékossal közölte a Barca-edző, hogy nem számít rá
Borítókép:  STR / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába tartják a szakemberek sokra a Barcelona fiatalját, Riqui Puigot, a csapat új edzője, Ronald Koeman közölte vele, nem számít rá a következő szezonban.

A Barcelona holland vezetőedzője, Ronald Koeman igyekszik minél gyorsabban kialakíani keretét, munkamódszerét új csapatánál. A szakember által már bevezetett sajátosságokról már írtunk, ahogy arról is, több olyan játékos van (pl.: Rakitic, Vidal), akinek jelezte, nem számít rá a következő, 2020/2021-es szezonban. A „távozók" listája most újabb névvel bővült – olvasható az Evening Standardon.

A katalán csapat sokak által nagyra tartott fiatalja, Riqui Puig ugyanis azon labdarúgók közé tartozik, akire nem számít Koeman. A La Masián (a Barca akadémiáján) nevelkedett játékos várhatóan a következő idényt kölcsönben tölti majd valamelyik klubnál.

A fő ok, amiért Riqui Puignak ideiglenesen távoznia kell az, hogy a Ronald Koeman által preferált 4-2-3-1-es játékrendszerben nincs számára hely. (Ismert, a Barca akadémiájának, s nagycsapatának játéka eddig főleg a 4-3-3-as játékrendszerre épült, ezen változtat most az új edző.) Továbbá, értesülések szerint Koeman a keret másik fiatalját, Carles Aleñát munkamorálja és hozzáállása miatt jobban kedveli.

Azzal, hogy Puig egy időre távozik, hely szabadul fel a Barca keretében, ez szintén tovább növeli Koeman lehetőségeit.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás