promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dinamo Zagreb után a Ráckevét is legyőzte a Fradi
Borítókép:  fradi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bajnokok Ligája után a Magyar Kupában is helytáll a Ferencváros. A zöld-fehér csapat a megyei másodosztályú Ráckevét verte többezer ember előtt 6:1-re.

A hétközi Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája selejtező-győzelem után a Ferencvárosra a hétvégén Magyar Kupa mérkőzés várt. A nagyhírű ellenfél miatt Ráckevén gyakorlatilag megállt az élet, aki csak tehette a sportlétesítmény közelében töltötte az ebédidőt. És az információnk szerinti háromezer forintos belépő sem riasztotta el a szurkolókat. Mindezt azért érdemes kiemelni, mert a megyei bajnoki mérkőzésekre – ha van is belépő – az párszáz forint környékén mozog. 

A zöld-fehér csapat vezetőedzője, Szergej Rebrov értelemszerűen jelentősen felforgatta csapatát és az alábbi összeállításban lépett pályára:

Bogdán – Csonka, Laidouni, Csontos, Heister – Skvarka, Vécsei – Varga R., Katona B., Zubkov – Baturina

Szergej Rebrov együttes végig magabiztosan, a találkozót irányítva futballozott és végül Roko Baturina duplájával, illetve Michal Skvarka, Varga Roland, Oleksandr Zubkov és Katona Bálint góljai 6-1-re verte a pest megyei másodosztályban szereplő Ráckevét.

A Fradi győzelmével a legjobb 64 közé lépett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás