Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvan az új Barcelona edző első igazolása – sajtóhír

Megvan az új Barcelona edző első igazolása – sajtóhír

Sport & Szabadidő

Megvan az új Barcelona edző első igazolása – sajtóhír

Sport & Szabadidő

HZS 11:14

Egybehangzó sajtóhírek szerint a Barcelona megszerezte a Lyon játékosát, Memphis Depayt. A holland támadó Ronald Koeman első igazolása.

„Memphis távozhatott volna augusztusban, de most már velünk kell maradnia a 2020/2021-es szezonban"

fogalmazott néhány napja a Lyon elnöke. Jean-Michel Aulas azzal kapcsolatban beszélt, hogy játékosát, Memphis Depayt megkörnyékezte a Barcelona, egyúttal mondandójával azt is jelezte, játékosa marad a klubnál. Úgy tűnik azonban, hogy Depay a 2020/2021-es szezont nem a Lyonnál, hanem a Barcelonánál tölti – Ronald Koeman legnagyobb örömére. A katalán csapat újonnan kinevezett edzője ugyanis szerette volna megszerezni a támadó, és ez egybehangzó sajtóhírek szerint sikerült is megegyezni a feleknek.

A Transfermark honlapja holland lapértésülésekre hivatkozva arról ír, hogy a Barcelonának sikerült megállapodnia a Lyonnal és Memphis Depay-jal is. A hírek szerint a katalán klub két részletben fizet összesen 30 millió eurót a holland támadóért: első ütemben 25 millió eurót kap a Lyon, majd a 2020/2021-es szezon után még 5 millió euróhoz jut a francia csapat.

Valószínűleg a Barcelona már a héten bejelenti Memphis Depayt, aki az új Barca-edző, Ronald Koeman első igazolása és a távozó Luis Suárez pótlására érkezik.

Borítókép: PHILIPPE DESMAZES / AFP