promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ibrahimovic a svéd válogatott szövetségi kapitányát kritizálta
Borítókép:  MARCO BERTORELLO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zlatan Ibrahimovic kritizálta a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Janne Anderssont, amiért Dejan Kulusevski nem kezdett a Franciaország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

„Ez egy kib...ott vicc. További bizonyíték. Inkompetens emberek a nem megfelelő pozícióban megfojtják a svéd futballt”

– írta Twitter-oldalán Zlatan Ibrahimovic. Az AC Milan játékosa azért kelt ki magából, mert a szombati Svédország-Franciaroszág Nemzetek Ligája-találkozón a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Janne Andersson nem tette be a kezdőcsapatba Dejan Kulusevskit. A játékos, aki csak húsz percet kapott a mérkőzésen a találkozó utáni interjúban elárulta: meglepte, hogy edzője a kispadra tette – írja az ESPN.

A húszéves támadó remek 2019/2020-as szezont produkált a Serie A-ban a Parma játékosaként: 36 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezalatt tíz gólt szerzett, s kiosztott kilenc gólpasszt. Tehát joggal várhatták őt a szurkolók is a kezdőcsapatba, főképp úgy, hogy a fiatal játékos nemrég szerződést kötött az olasz topcsapattal, a Juventus-szal. A labdarúgót egyébként megkérdezték, hogy mit gondol Ibrahimovic megszólalásáról.

„Nem beszéltem vele később, de ha ezt mondta, akkor ez egyértelműen az ő véleménye”

– fogalmazott Dejan Kulusevski.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás