Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nemzetek Ligája: nem Szoboszlaié volt az egyetlen győztes szabadrúgásgól

Nemzetek Ligája: nem Szoboszlaié volt az egyetlen győztes szabadrúgásgól

Sport & Szabadidő

Nemzetek Ligája: nem Szoboszlaié volt az egyetlen győztes szabadrúgásgól

Sport & Szabadidő

HZS 21:32

Nem Szoboszlai Dominik volt az egyetlen, aki győztes szabadrúgásgólt szerzett a Nemzetek Ligája csütörtöki játéknapján. Feröer-szigetek válogatottjának játékosa, Brandur Hendrikson Olsen pazarul tekert a kapuba Málta elleni meccs a 90. percében, ezzel három pontot szerezve csapatának.

A magyar labdarúgó-válogatott remek, egységes és saját (3-5-2-es játékrendszerből fakadó) erényeit kidomborító futballal verte 1:0-ra Sivasban, Törökországot. A magyar csapat győztes gólját az RB Salzburg játékosa, Szoboszlai Dominik szerezte. A középpályás 33 méterről egy 101kilométer/órás szabadrúgásgólt lőtt.

De nem a magyar labdarúgóé volt az egyetlen szabadrúgásból szerzett, győztes találat a Nemzetek Ligája csütörtöki játéknapján. Feröer-szigetek válogatottja Máltát fogadta a D-divízió 1. csoportjában. A mérkőzésen hazai részről pedig csak Olsenek szereztek gólt:

  • a 25. pecben Klaemint Olsen talált be, s ezzel lett 1:0;
  • ezek után fordított Málta (1:2); 
  • a 87. percben Andreas Olsen egyenlített (2:2);
  • a 90. percben érkezett Brandur Hendrikson Olsen, és egy pazar szabdarúgásgóllal nyerte meg a feröeri csapatnak a meccset. (Érdemes hallgatni a kommentátor s figyelni a hazai kispadot.)

Borítókép: ALEX NICODIM / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP