Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tovább bonyolódik Messi ügye a Barcelonával

Tovább bonyolódik Messi ügye a Barcelonával

Sport & Szabadidő

Tovább bonyolódik Messi ügye a Barcelonával

Sport & Szabadidő

HZS 15:05

Lionel Messi édesapja és ügynöke, Jorge Messi közleményben jelezte, nem alkalmazható a játékos szerződésében szereplő 700 millió eurós kivásárlási ár, így a labdarúgó ingyen távozhat a klubtól ez év nyarán. A spanyol liga viszontválaszában ennek ellenkezőjéről írt.

A spanyol liga (La Liga) augusztus 30-án közleményben jelezte, hogy a Barcelona játékosának, Lionel Messinek a szerződése érvényes a következő szezonra, ami egyben azt is jelentette, hogy a futballista csak akkor távozhat a katalán együttestől, ha kifizetik érte a szerződésében szereplő 700 millió eurós kivásárlási árat. Nos úgy tűnik, hogy nem ennyire egyértelmű a helyzet. Az argentin játékos édesapja és ügynöke, Jorge Messi ugyanis hivatalos állásfoglalásában azt közölte a La Liga vezetőségével, hogy

nem igazán tudja, a spanyol ligánál és a Barcelonánál melyik szerződést nézték, de nem alkalmazható a 700 millió eurós kivásárlási ár, így Lionel Messi szabadon igazolhat bárhová idén nyáron.

A szerződés alapvetően a következőket mondja ki:

„A kivásárlási záradék nem alkalmazható akkor, ha a játékos a szerződését a 2019/2020-as idény végeztével egyoldalúan felmondja."

Nem kellett sokat várni, a spanyol liga rövid közleményt adott ki, amelyben jelezte: érvényes a 700 millió eurós kivásárlási ár.

Annyi bizonyos, hogy ezzel nem ért véget a történet. Ahogy az is, hogy ez az esemény egy újabb pozitív jel a Manchester City számára, a Premier League-csapat áll a hírek szerint a legközelebb Messi megszerzéséhez.

 

 

Borítókép: AFP