Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas szülinapi koncerttel készül a 30 éves Irigy Hónaljmirigy

Hatalmas szülinapi koncerttel készül a 30 éves Irigy Hónaljmirigy

Sport & Szabadidő

Hatalmas szülinapi koncerttel készül a 30 éves Irigy Hónaljmirigy

Sport & Szabadidő

Baranyecz János 17:18

Hihetetlen, de szilveszterkor lesz 30 éves az Irigy Hónaljmirigy, ennek örömére jövőre egy óriási fellépéssel kedveskednek a rajongóknak a Groupama Arénában.

1990-ben, egy szilveszteri buli folyamán alakult meg az ország legnépszerűbb paródiazenekara, az Irigy Hónaljmirigy, akik azóta már a hazai popkultúra szerves részeivé váltak a könnyen fogyasztható humoruknak és folyamatosan aktivitásuknak köszönhetően.

Ezt a jeles eseményt természetesen meg kell ünnepelni valami különlegességgel, így az IHM lesz az első hazai zenekar, aki több tízezres koncertet ad a Fradi otthonául szolgáló Groupama Arénában, ahol eddig csak Robbie Williams és a Depeche Mode lépett fel hasonló módon.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy mi vagyunk az első magyar együttes, amelyik két világhírű fellépőt követően az arénában színpadra állhat. [...] Legutóbb 2018 februárjában, a Papp László Sportarénában adtunk nagykoncertet. Aki járt már valaha ilyen volumenű fellépésünkön, az tudhatja, hogy mindig hatalmas show-val készülünk. Ez ezúttal is így lesz. Régi és új nagy slágerekkel, sok-sok meglepetéssel és sztárvendégekkel érkezünk majd. A koncertig egyébként készül három-négy, a nagy bulit felvezető új klip is, valamint az elkövetkező bő kilenc hónapban rögtönzött fellépésekkel, közönségtalálkozókkal, és megannyi érdekes tartalommal jelentkezünk”

– mesélte a zenekar oszlopos tagja, Sipos Tomi.

Ezek alapján egy elég izgalmas időszakra számíthatnak a csapat rajongói, akiknek semmiképp sem szabad kihagyniuk a 2021. június 5-re tervezett Irigy Hónaljmirigy szuperkoncertet, hiszen a szervezők szerint egy életre szóló élményben lesz részük, így valószínűleg nagyon megbánnák, ha lemaradnának egy ilyen gigantikus eseményről, amiről itt lehet további információkat megtudni.

Forrás: sajtóhír

Borítókép: Irigy Hónaljmirigy / Red Lemon