promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lionel Messi mégis marad a Barcelonánál?
Borítókép:  PAU BARRENA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyen elképzelhető, hogy Lionel Messi a 2020/2021-es szezont még Barcelonában tölti, és 2021 nyarán, szerződése lejártakor int búcsút a katalán klubnak.

Azzal, hogy a La Liga vezetősége közleményben jelezte, hogy a Barcelona játékosának, Lionel Messinek a szerződése érvényes a következő szezonra, könnyen lehet, hogy eldöntötte a kérdést a labdarúgó esetleges távozásának ügyében. A helyzet ugyanis az, hogy az argentin focista csak akkor hagyhatja el együttesét, ha kifizetik érte a szerződésében szereplő 700 millió eurós kivásárlási árat.

Lionel Messi édesapja, Jorge Messi a Deportes Cuatrónak most már arról beszélt, hogy fia marad a Barcelona csapatánál a 2020/2021-es szezonban, s majd 2021 nyarán, amikor lejár a szerződése, akkor távozik  – olvasható a Transfermarkton. (A hírek szerint a Juventus, a PSG és a Manchester City harcol a futballistáért, aki vélhető a következő év nyarán az utóbbi klubhoz csatlakozik majd.)

A Barcelona elnöke és Jorge Messi közti megbeszélésen arról is szó esett, hogy a jelenlegi 700 millió eurós kivásárlási ár akadályozó tényező, egyúttal Josep Maria Bartomeu egyik klubtól sem kapott olyan ajánlatot, amely meggyőző lett volna. (Egyúttal még mindig az a cél, hogy ameddig lehet, megtartsák a támadót.) A további hírek szerint Lionel Messi hajnaldó arra, hogy minél előbb tisztázza a jövőjét érintő kérdéseket, mert a futballal szeretne foglalkozni.

Az már az argentin TyC Sports újságírójának, Martín Arevalónak az információja, hogy a végleges döntést Messi csütörtökön hozza meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás