promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melyik csapatba férhetne be Lionel Messi?
Borítókép:  Pau BARRENA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen bárhova, de vajon tényleg otthagyja-e a Barcelonát, és ha igen, akkor hova tovább?

Egyre nagyobb a gond a Barcelonánál, és ha lehet így mondani, Ronald Koeman a lehető legrosszabbkor érkezik a katalánokhoz, mármint ha az ő szemszögéből nézzük a dolgot. A legtöbb edző nála jóval könnyebb helyzetben volt.

A feladata nem lesz egyszerű, mivel teljesen újjá kell építenie a csapatot, ami szétesőben van, vagy sokak szerint már darabokra is hullott. A holland edző neve amúgy nem szabad, hogy ismeretlen legyen a Barca szurkolóknak, mivel játékosként évekig szerepelt az együttesben, amellyel 1992-ben megnyerte a Bajnokcsapatok Európa-kupáját, illetve négyszer egymás után a spanyol bajnokságot.

Lionel Messi közben nem árul zsákbamacskát a szándékait illetően: vasárnap kihagyta a koronavírus vizsgálatot, így a hétfői szezonnyitó edzésen sem jelent meg. Az argentin támadó lezártnak tekinti ügyét a klubbal, és mivel közölte távozási szándékát, úgy érzi, hogy már nem tartozik a csapathoz.

A Bacelona állítólag csak akkor lenne hajlandó elengedni, ha egy csapat kifizeti a 700 millió eurós kivásárlási árát. Messi sorsa a levegőben lóg, de valószínűleg lesz valamilyen közös megegyezés, ha nagyon az asztalra csap, és nem akar többet pályára lépni a katalánoknál. Nehezíti az ügyet, hogy 2021-ig él a szerződése.

Tom Brady valóban az NFL Cristiano Ronaoldója, vagy Lionel Messije. Ott is azt hitték, hogy a New England Patriotsból fog visszavonulni, de 43 évesen még játszani akar Tampa Bay Buccaneersben. Messinek sincs még kedve visszavonulni, de jogos a kérdés, hogy ha nem a Barcelona, akkor vajon mi?

„A helyzet egyre inkább eszkalálódni látszik. A futballban is vannak olyan helyzetek, amikor egyes játékosoknál egyszerűen kifogy egy projektnek a lendülete és már nincs hová menni tovább. A Barca pedig újjáépítésre szorul. 33 éves játékosok köré pedig már nem lehet építeni semmit, de Jordi Alba, Pique, Busquets, Rakitic vagy Suarez mögé sem”

– jegyzi meg Sziklai Attila, aki szerint már a többi nagy név sem kell a csapatba, ha tényleg egy új kezdetet akar indítani a katalán klub.

„Én szurkolok Messinek, ahogyan szurkoltam CR továbblépésének is. Izgalmilag egy Pep-Messi reunion lenne a csúcs, de egy CR-Messi Juventus is a futball csúcsa lenne. Ahogyan egy Messi, Neymar, Mbappé találkozó is”

– tette hozzá a blogger.

Messi tényleg menne a Premier Leagube Guardiola után? Megtörténne a Rolandóval való egyesülés a Juventusban, vagy ő tenné helyre a PSG Bajnokok Ligája-álmait? Ne feledjük el, hogy még a Barcelonában is ragadhat. Akármi lesz, mi tényleg szurkolunk neki, hogy megtalálja a megfelelő csapatot, ahol boldog lehet.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás