Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Különleges mezzel vonzaná a közönséget a Loch Ness FC

Különleges mezzel vonzaná a közönséget a Loch Ness FC

Sport & Szabadidő

Különleges mezzel vonzaná a közönséget a Loch Ness FC

Sport & Szabadidő

HZS 12:28

A Loch Ness FC különleges mezt készített az új szezonra. Céljuk, hogy még népszerűbbé tegyék a klubot, egyúttal még több látogatót vonzanak a környékre.

Minden futballszezon előtt szokás, hogy a klubok bemutatják a következő idényre tervezett szerelésüket. Ekképp tett nemrég a Loch Ness FC, a skót hatodosztályban (hivatalosan az együttes az Észak-Kaledónia Futball Szövetség égisze alatt szerepel, amely hivatalosan még nincs bejegyezve a Skót Labdarúgú Szövetséghez) szereplő focicsapat is. A mezüket azzal a nem titkolt céllal tervezték, s árulják, hogy még több látogatót vonzanak a környékre, s, hogy még népszerűbb legyen a klub – írja a Sunday Post.

A klub elnöke, egyben a felnőtt csapat edzője, Shane Carling a portálnak elárulta, eddig nagyjból 2200 mezt adtak el, s minden nap vásárolnak belőle. 

„Nem sokat adtuk el belőle a térségben, de Anglia szerte rengeteg megrendelésünk van. Amerikaiak is veszik, s nemcsak egy mezt, hanem mindent vesznek, sapkát és pulcsit is. Voltak rendeléseink Kanadából, Hollandiából és Ausztráliából. De adtunk el Magyarországra, Izraelbe, szóval szerte Európában, de jutott Japánba, Kínába és Oroszországba is. Egészen elképesztő meddig ment ez az egész" – mondta Carling, aki 17 éves kora vezeti a klubot.

A klubelnök elárulta, már többen kérdezték tőle, pontosan mikor kezdődik az új szezon, mert tennének egy túrát a Loch Ness-i tó körül és megnéznének egy meccset. Azt is elmondta, a mezekből érkező bevételt elteszik későbbre, akkorra, amikor a kis skót kluboknak anyagi segítségre van szükségük.

Borítókép: ADRIAN DENNIS / AFP