promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már megint változott a magyar válogatott kerete
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb változás a magyar labdarúgó-válogatott keretében: sérülés miatt Hangya Szilveszter sem csatlakozik a csapathoz, helyette nem hívott be senkit Marco Rossi, míg a szintén sérült Botka Endrét, a MOL Fehérvár FC játékosa, Bolla Bendegúz váltja.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi augusztus 24-én, az M4 élő adásában jelentette be azt a keretet, amely Törökország (szeptember 3.) és Oroszország (szeptember 6.) ellen készül a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Az olasz szövetségi kapitány Dzsudzsák Balázst kihagyta a csapatból, azonban több fiatal labdarúgónak bizalmat szavazott. Rossi a sajtótájékozatón elárulta, hogy hosszú hónapok után találkozik majd újra az együttes, s csak pár nap van arra, hogy felkészüljenek a soron következő két mérkőzésre.

Az biztos, hogy nem segíti a szövetségi kapitány dolgát, hogy szinte folyamatosan változik az a csapat, amellyel dolgozhat. Nézzük időrendi sorrendben a változásokat az MLSZ Twitter-csatornájának segítségével:

  • augusztus 28-án kiderült, hogy a sérült Baráth Botond és Tamás Krisztián nem tud a kapitány rendelkezésére állni, így jött egy újabb újonc, a Lugano játékosa, Kecskés Ákos, illetve Holender Filip;
  • augusztus 29-én arról számolt be az MLSZ, hogy Gazdag Dániel sem csatlakozik a válogatotthoz. Helyére Pátkai Máté (MOL Fehérvár FC) kapott meghívót;
  • augusztus 30.: Korhut Mihály helyett Hangya Szilvesztert hívta be a válogatotthoz Marco Rossi;
  • augusztus 30.: Botka Endre sérülés miatt esett ki, helyére érkezett a MOL Fehérvár FC védője, Bolla Bendegúz;
  • augusztus 31. „Sérülés miatt Hangya Szilveszter sem csatlakozik a férfi A-válogatott keretéhez. Helyére nem hív be új játékost Marco Rossi szövetségi kapitány”.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás