promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Celtic után a Zalaegerszeget is legyőzte a Fradi
Borítókép:  ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az OTP Bank Liga 2020/2021-es szezonjának harmadik fordulójában a MOL Fehérvár FC 4:1-re legyőzte idegenben a Budafokot, míg a Fradi hatvan percet emberhátrányban játszva nyert 2:1-re a Zalaegerszeg otthonában.

Az OTP Bank Liga 2020/2021-es szezonjának harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján a MOL Fehérvár FC a Budafok otthonában lépett pályára. Míg a Ferencváros a Zalaegerszeghez látogatott azok után, hogy hétközben kiejtette a Celticet a Bajnokok Ligájából. A zöld-fehér együttesen azonban nem látszott a fáradtság. A Fradi a ZTE fölé nőve játszotta az első félidőben, egészen addig, amíg Botka Endrét a 31. percben piros lappal kiállította Pintér Csaba.

A játékvezető által megítélt büntetőt azonban Babati kihagyta. Jött is a válasz nem sokkal később a Fradi részéről, Civic csavart nagyon szépen a kék-fehérek kapujába. Ráadásul a második félidő elején megduplázta előnyét a vendég együttes, Haratin fejelt egy szöglet után a kapuba. 

A szépítés már későn érkezett Babati révén, így a Fradi ugyan hatvan percet emberhátrányban játszva, de legyőzte a ZTE-t.

A MOL Fehérvár a Fradinál könnyebben hozta a kötelezőt. Márton Gábor együttese 4:1-re verte a Budafokot idegenben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás