promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több ezren azt hitték a BL-döntőt nézik vasárnap, pedig nem is az volt
Borítókép:  Miguel A. Lopes / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár ezt a meccset is a Bayern München nyerte meg a PSG ellen, csak 3-1-re, és a tét sem volt akkora.

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert kicsiny hazánkban csak az nem nézte a Bajnokok Ligája döntőjét, aki nem akarta. Az M4 Sport ingyenes fogható csatorna, és internetes streamen is szabadon elérhető. Ugyebár az eredmény ismert: a Bayern München hatodszor emelhette magasba a trófeát, miután 1-0-ra legyőzte a Paris Saint-Germain csapatát a döntőben.

Sokszor a hazai drukkerek is keresik az illegális streameket, többségében akkor, amikor a Digi Sport ad egy-egy mérkőzést, ami nem minden csomagban elérhető, csak a Digi-előfizetők számára. A tapasztalt futball rajongók már tudják, hogy hol lehet ezeket fellelni.

A világon sok olyan hely volt, ahol nem lehetett könnyen megnézni a Bajnokok Ligája fináléját. Nekik akadt stream bőven, köztük egy szokatlan helyen is, vagyis a YouTube-on. Azonban valaki megtrollkodta az egészet, és nem a rendes meccset közvetítette, hanem egy 2017 decemberében lejátszott Bayern München – PSG összecsapást, ami ráadásul egy sima csoportkör volt.

Több ezer embernek nem tűnt fel, hogy rossz meccset néz, pedig voltak árulkodó jelek. Az egyik például az, hogy tele volt a stadion szurkolókkal. A járványhelyzet miatt az UEFA a döntőre sem engedte, hogy megteljenek a lelátók, akárcsak a többi meccsen.

Ezt az összecsapást is a Bayern München nyerte, csak 3-1-re, és a tétje sem volt akkora. Amúgy Neymar és Robert Lewandowski itt is pályán volt. Vicces, hogy sokan azt hitték, a 2020-as BL-döntőt izgulják végig éppen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás