promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester United védője megakadályozott egy rablást
Borítókép:  MARTIN RICKETT / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United védője, Victor Lindelöf szülővárosában, Västeråsban tölti pihenőjét. Itt akadályozta meg, hogy kiraboljanak egy idős hölgyet.

A Manchester United svéd védője, Victor Lindelöf, szülővárosában Västeråsban tölti pihenőjét. A labdarúgó épp feleségével sétált, amikor észrevette, hogy egy kerékpáros tolvaj egy kilencvenes éveiben járó idős hölgyet épp kirabol. A futballista az Aftonbladet beszámolója szerint az elkövető után eredt és addig feltartóztatta, amíg a hatóság emberei a helyszínre nem értek. A rendőrség közleményéből kiderül, hogy az elkövető valószínűleg kábítószer hatása alatt állt.

Ugyan a hatóság által adott tájékoztatásból nem derült ki, hogy Lindelöf segített az idős hölgynek, Daniel Wikdahl a västeråsi rendőrség szóvivője mindössze annyit árult el, hogy egy olyan sportos fiatalember segített, aki:

„rövid távon nagyon gyors."

A Manchester United már konkrétabb volt az esetet illetően. A klub ugyanis jelezte, valóban Victor Lindelöf volt az, aki a kilencvenes éveiben járó hölgy segítségére sietett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás