Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Manchester United védője megakadályozott egy rablást

A Manchester United védője megakadályozott egy rablást

Sport & Szabadidő

A Manchester United védője megakadályozott egy rablást

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.08.25. 12:00

A Manchester United védője, Victor Lindelöf szülővárosában, Västeråsban tölti pihenőjét. Itt akadályozta meg, hogy kiraboljanak egy idős hölgyet.

A Manchester United svéd védője, Victor Lindelöf, szülővárosában Västeråsban tölti pihenőjét. A labdarúgó épp feleségével sétált, amikor észrevette, hogy egy kerékpáros tolvaj egy kilencvenes éveiben járó idős hölgyet épp kirabol. A futballista az Aftonbladet beszámolója szerint az elkövető után eredt és addig feltartóztatta, amíg a hatóság emberei a helyszínre nem értek. A rendőrség közleményéből kiderül, hogy az elkövető valószínűleg kábítószer hatása alatt állt.

Ugyan a hatóság által adott tájékoztatásból nem derült ki, hogy Lindelöf segített az idős hölgynek, Daniel Wikdahl a västeråsi rendőrség szóvivője mindössze annyit árult el, hogy egy olyan sportos fiatalember segített, aki:

„rövid távon nagyon gyors."

A Manchester United már konkrétabb volt az esetet illetően. A klub ugyanis jelezte, valóban Victor Lindelöf volt az, aki a kilencvenes éveiben járó hölgy segítségére sietett.

Borítókép: MARTIN RICKETT / POOL / AFP