promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi és Ronaldo sem volt képes arra, amire Lewandowski
Borítókép:  MICHAEL REGAN / UEFA / HANDOUT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bayern München lengyel támadója, Robert Lewandowski az első labdarúgó, aki egy szezonban bajnokságot, kupát, és Bajnokok Ligáját nyert, egyúttal mindhárom sorozatban övé lett a gólkirályi cím.

A Bajnokok Ligája döntőjének lefújását követően Robert Lewandowski sírva rogyott a földre. A lengyel játékos ugyan 2013-ban már játszott BL-döntőt, de akkor a Borussia Dortmund játékosaként épp a Bayern ellenében vesztesen hagyta el a pályát. Hét év után azonban Lewandowski felért a csúcsra, és immár a Bayern München labdarúgójaként ünnepelhetett Bajnokok Ligája-győzelmet.

Különleges év volt az elmúlt szezon a lengyel támadó számára, hiszen olyan tettet hajtott végre, ami még Lionel Messinek és Cristiano Ronaldónak sem sikerült. 

Robert Lewandowski az első labdarúgó, aki egy szezonban bajnokságot, kupát és Bajnokok Ligáját nyert, egyúttal mindhárom sorozatban övé lett a gólkirályi cím.

Csakhogy ne maradjanak el az adatok, a labdarúgó a

  • Bundesligában 34,
  • a Német Kupában 6,
  • míg a BL-ben 15 gólt szerzett.

„Sose add fel az álmaid. Sose add fel, még ha el is buksz. Dolgozz kemény, hogy elérd a céljaidat. Köszönöm a támogatásotokat, hogy hittetek a képességeinkben. Európa bajnokai vagyunk!”

– írta a BL-győzelmet követően Instagram-oldalán Lewandowski.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás