promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Premier League-sztárokkal kampányol a Coca-Cola
Borítókép:  ISABEL INFANTES / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry Kane (Tottenham) és Marcus Rashford (Manchester United) is szerepel a Coca-Cola új kampányában, amely arra hívja a szurkolók figyelmét, hogy minél több mérkőzést nézzenek otthon. „Legyen az otthonod a B-közép” – szól a szlogen.

A világhírű italgyártó cég, a Coca-Cola új kampányt indított az Egyesült Királyságban, amely a „Make your home your home end”, azaz „Legyen az otthonod a B-közép” szlogent viseli.

A cég Premier League-játékosok (Harry Kane, Marcus Rashford, Alex Oxlade-Chamberlain) segítségével arra kéri a szurkolókat, hogy minél több mérkőzést nézzenek meg otthon. A felhívás hátterében az áll, hogy egyelőre nem tudni, mikor és milyen módon lehet Angliában újra a helyszínen PL-mérkőzést nézni – olvasható a Kreatívon.

„Emberek millió nézik hétről-hétre a Premier League-mérkőzéseit. Többen mint valaha. Tudjuk, hogy sok szurkoló szeretné kedvenc klubjának stadionjában figyelni a meccset. Reméljük, hogy a kampány elindítása – amennyire csak lehet – segít még élvezetesebbé tenni az otthoni mérkőzés nézést”

– fogalmazott a kampánnyal kapcsolatban Oliver Bridge, a Coca-Cola egyik nagy-britanniai felelőse.

A játékosok egyébként Premier League 2020/2021-es idénye során megjelennek a Coca-Cola különböző felületein.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás