Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Xavi elmondta, hogy mire van szüksége Guardiolának

Xavi elmondta, hogy mire van szüksége Guardiolának

Sport & Szabadidő

Xavi elmondta, hogy mire van szüksége Guardiolának

Sport & Szabadidő

HZS 06:36

Xavi szerint a Manchester Citynek és Pep Guardiolának három világsztárra van szüksége ahhoz, hogy a csapat visszatérjen arra a szintre, amelyen korábban volt.

A jelenleg a katari Al-Sadd csapatát irányító Xavi figyelemmel követi korábbi edzője, Pep Guardiola tevékenységét a Manchester Citynél. A spanyol szakember úgy látja, hogy az angol klubnak továbbra is támogatnia kell katalán edzőjét, erről Xavi a Daily Starnak adott interjújában beszélt. (Azt azért tegyük hozzá, hogy az angol klub elképesztő pénzt költött arra, hogy összejöjjön az áhított Bajnokok Ligája-győzelem.)

Xavi elárulta, hogy három világsztárra szüksége van ahhoz Guardiolának, hogy a csapat visszatérjen arra a szintre, amelyen korábban volt. Ez pedig egyúttal azt is jelenti, hogy a City vezetőségének ismét ki kell nyitnia pénztárcáját, s nagyobb összeget elköltenie, azért, hogy az együttes versenyképes legyen minden sorozatban.  

„Van néhány nagyon jó játékosa, természetesen. De Pepnek szükséges van arra, hogy támogassák a nyári átigazolási időszakban. Ez nem azt jelenti, hogy sok játékosra van szüksége, csak három kivételes labdarúgóra. Tudjuk, ez nem lesz olcsó, de szeretném látni, hogy Pep megkapja a pénzt az újraépítéshez”

– fogalmazott Xavi.

Mint Xavi kitért rá:

valahogy pótolni kellene David Silva, Kun Agüero és Vincent Kompany hiányát.

A Manchester City eddig már két játékost leigazolt, de sem Nathan Ake, sem Ferran Torres nem tartozik a világsztár kategóriába.

Borítókép: MIGUEL A. LOPES / POOL / AFP