Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egyesületet alapítottak, hogy a DVSC „régi fényében ragyogjon”

Egyesületet alapítottak, hogy a DVSC „régi fényében ragyogjon”

Sport & Szabadidő

Egyesületet alapítottak, hogy a DVSC „régi fényében ragyogjon”

Sport & Szabadidő

TK - 2020.08.18. 18:01

Debrecenben 41 közéleti személyiség – üzletemberek, sportvezetők, sportolók, politikusok – megalapította a DVSC hagyományőrző és sportfejlesztő egyesületet.

A DVSC honlapjának keddi beszámolója szerint a társadalmi szervezet célja, hogy a DVSC-t régi sikereinek megismétlésére képes sportvállalkozássá fejlessze.

Az alapítók azt az elképzelést akarják megvalósítani, hogy egyre szélesebb társadalmi háttér álljon a csapatok mögött, sportszakmai fejlesztések sora valósuljon meg, erősebb gazdasági feltételek szolgálják sikerességüket.

Elszántság mutatkozik az iránt, hogy a labdarúgócsapat és a női kézilabdacsapat egységet alkotva „régi fényében ragyogjon”.

Az egyesület héttagú elnökséget választott, és Kósa Lajos országgyűlési képviselőt, korábbi polgármestert választotta elnöknek. Elnökségi tag lett Pajna Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke, Bács Zoltán egyetemi kancellár, Becsky István önkormányzati képviselő (a DVSE elnöke, a DEAC kosárlabda-szakosztályának vezetője), Dombi Tibor, korábbi válogatott labdarúgó, Tóth Rózsa, egykori kiváló kézilabdázó és Kotosmann Zoltán üzletember – írja összefoglalójában a távirati iroda.

Borítókép: a DVSC labdarúgói. Forrás: dvsc.hu.

Legolvasottabb hírek