promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bayern München nem ijed meg a Barcelonától
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bayern München vezetőedzője szerint mindenki csak Lionel Messire figyel, de ők nem akarnak ebbe a hibába esni.

Az Atalanta–PSG párharccal elindul a Bajnokok Ligája-negyeddöntős része. Rendhagyó módon a semleges helyszín miatt egyetlen meccsen dől el minden, szóval lesznek bőven izgalmak.

A párharcok így fognak kinézni:

  • augusztus 12: Atalanta–PSG
  • augusztus 13: RB Leipzig–Atlético Madrid
  • augusztus 14: Barcelona–Bayern München
  • augusztus 15: Manchester City – Olympique Lyon

A meccsek közül eddig csak az RB Leipzig–Atlético Madrid volt veszélyben, mivel utóbbi csapatnál két koronavírusost is találtak. Azóta kiderült, hogy Ángel Correa és Sime Vrsaljko a fertőzött. A spanyol együttesnél az edzések is elmaradtak, mert a tesztelésekkel voltak elfoglalva. Az UEFA egyik szóvivője a BT Sportnak megerősítette, hogy a mérkőzés emiatt nem fog elmaradni.

Az RB Leipzignél Gulácsi Pétert biztosan a kapuban láthatjuk majd, míg remélhetőleg Willi Orbánt a pályán.

A többség persze a pénteki Barcelona–Bayern München párharcot várja. Bár a Barcelona nincs bombaformában, de hát két olyan gárdáról beszélünk, akik mindig esélyesek lesznek a végső győzelemre.

A Bayern München kipihenten ment neki a Chelseanek, és darálta be őket 7-1-es összesítéssel. Valósággal szárnyal a német csapat a Bajnokok Ligájában. Persze szakértők továbbra is azt mondják, hogy a Barcelona lesz az igazi megmérettetés. Frank Lampard csapata az FA-kupa döntő után tele volt sérültekkel, ráadásul a kékek nem is igazán hitték el a hazai 3-0 után, hogy ebből fel tudnak állni egy Bayern-szintű gárda ellen.

Ettől függetlenül a Bayern München nem ijed meg a Barcelonától, de azért Hans-Dieter Flick elmondta, hogy öreg hiba, ha csak Messitől tartanak.

„Ugyanúgy fogunk készülni a Barcelona ellen, mintha bármilyen más csapat ellen játszanánk. Ugyanúgy fogunk kiállni, ugyanazzal az intenzitással, amelyet már megszokhattak tőlünk. Meglátásom szerint hiba, amikor mindenki csak Messivel foglalkozik, pedig a Barcelonának van még sok minőségi játékosa. Mindenkire figyelni fogunk”

– mondta a menedzser.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntői egységesen este 21 órakor kezdődnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás