promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson olyan keményen gyúr, hogy már a látványtól is fogyunk – videó
Borítókép:  Dwayne Johnson / Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jumanji izmos sztárja, Dwayne Johnson most bebizonyította, hogy nem csupán dísznek vannak rajta a hatalmas muszklik.

Hollywood egyik legsikeresebb embere Dwayne Johnson, aki folyamatosan bizonyítja, hogy a megállás nélküli munka komoly eredményeket hoz, hiszen nem elég, hogy több márkát és partnert is egyenget, de saját produkciós cége van, színészkedik és a testét is kirobbanó formában tartja. Most pedig kirakott egy videót, amiben szinte mindent megcsillogtat az előbb felsorolt dolgokból.

A hatalmas, kisportolt fizikummal rendelkező Dwayne Johnson éppen az általa reklámozott Under Armour legújabb edzőcipőjét, a PR3-at teszteli a konditeremben, miközben eljátssza, hogy nehezére esik megemelni azt a töméntelen mennyiségű súlyt.

Ráadásul a háttérben hiphop szól, szóval ennél lazább már nem is lehetne a színész, akinél már megszokhattuk, hogy a posztjai zöme reklám.

Dwayne Johnson amúgy valószínűleg azért is pumpálja ennyire magát, mert ha minden jól megy, hamarosan elkezdi forgatni a saját szuperhősös filmjét, amiben ő lesz a hírhedt Black Adam, Shazam! nagyon durva ellensége, aki hatalmas erővel rendelkezik – nála pedig ez már ránézésre is látszik.

Itt lehet megnézni, hogy milyen keményen gyúr Dwayne Johnson, és már a látvány is annyira izzasztó, hogy szinte mi is égetjük közben a kalóriákat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás