Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Legendák egymás közt: így búcsúzott Buffon a visszavonuló Casillastól

Legendák egymás közt: így búcsúzott Buffon a visszavonuló Casillastól

Sport & Szabadidő

Legendák egymás közt: így búcsúzott Buffon a visszavonuló Casillastól

Sport & Szabadidő

HZS 07:07

A profi labdarúgástól visszavonuló Iker Casillastól sokan búcsúztak, többek között Gianluigi Buffon is. Az olasz kapus megható sorokkal üzent.

Miután Iker Casillas bejelentette visszavonulását a profi labdarúgástól, számtalan sportoló, labdarúgó reagált. Persze, a Real Madrid is kifejezte elismerését a futballtörténelem volt egyik legjobb kapusának irányába. A Királyi Gárda honlapján arról írt, hogy Iker Casillas az a személy, aki megtestesíti a Real Madrid értékeit:

„A 118 éves történelmünk egyik legfontosabb futballistája, a játékos, akit szeretünk és nagyra becsülünk, a kapus, aki munkájával és példamutató viselkedésével nagyobbá tette a Real Madrid örökségét, ma búcsút int a profi labdarúgástól, és búcsút int a pályától. (...) Iker Casillas örökké a Real Madrid szívében fog élni. Szeretnénk kifejezni szeretetünket Casillas egész családja felé. A Real Madrid az életének klubja”.

De Casillas pályatársa, Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa is búcsúzik, méghozzá megható, érzelmes sorokkal:

„Azt mondják, a versengés jobbá tesz minket másoknál, de mi magunkat azonban nem látjuk tökéletesnek. Talán ennek a tökéletességnek az értelmetlen hajszolása tett azzá minket, akik vagyunk. Köszönöm, Iker, nélküled minden kevésbé lenne fontos”.

Borítókép: DPI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP