promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csősz Bogi és Vasvári Vivi is támogatja a válófélben lévő focistafeleséget
Borítókép:  Katona Gitta. Forrás: Instagram.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány napja jelentette be a népszerű modell, Katona Gitta, hogy külön utakon folytatják férjével, a MOL Fehérvár FC focistájával, Futács Márkóval.

Katona Gitta és Futács Márkó kilenc évig voltak együtt, három éve házasodtak össze, és februárban megszületett a második gyermekük. A modell bejegyzése azonban mindenkit váratlanul ért:

„Hol is kezdjem... Külön folytatjuk... Mindig tudtam, hogy aki keres az talál... Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden... Vagyis azt hittem... Nem tudom,hogy a mai romlott világaban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció. Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta”

– írta Instagram-bejegyzésében Katona Gitta, aki azt is hozzátette, hogy a közösségi oldalon befejezte „pályafutását”. Már csak a szerződésben foglalt reklámokat fogja posztolni, és a privát életére akar koncentrálni – lesz egy ilyen profilja az Instagramon.

Természetesen a bejegyzést elárasztották a kommentek, és az együttérző hozzászólások. A Bors vette észre, hogy Csősz Bogi és Vasvári Vivien is támogatásukról biztosították a modellt.

„Az, ami veled történt nem rólad szólt és nem ellened történt. Kaptál egy új esélyt, hogy valaki sokkal jobban értékeljen és szeressen. Tudati szinten magasabbra emelkedtél és sok új, jó dolgot fog hozni a következő időszak. Olyan dolgokat és embereket, akik a boldogságodat szolgálják majd, ezért még ha nehéz is most, ne légy szomorú. Láss hozzá az új életedhez sok reménnyel, azt kívánom!”

– írta Csősz Bogi, aki hozzátette, hogy az Instagram egy csodálatos hely, és az ismeretlenek bejegyzései is sok pozitív üzenetet tudnak közvetíteni.

Vasvári Vivien a következő mondatokkal biztosította támogatásáról Katona Gittát:

„Kitartás Gitta! Minden jobb lesz meglátod, te a legjobbat érdemled , nem pedig ezt!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás