Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Olyan stadiont építenek Marbellán, amitől leesik az állad

Olyan stadiont építenek Marbellán, amitől leesik az állad

Sport & Szabadidő

Olyan stadiont építenek Marbellán, amitől leesik az állad

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.07.27. 04:40

A spanyol harmadosztályban szereplő Marbella FC bemutatta a jövő stadionját. Egy létesítmény, ahol a futballpálya, a hotel és a bevásárlóközpont jól megfér egymás mellett.

Marbella hallatán az emberek többségének a nyaralás, a tenger és a napfény jut eszébe, s ez így van jól. A spanyol tengerparti város ugyanis világszerte kedvelt turistacélpont. De Marbellán természetesen van futballcsapata is, amely spanyol harmadosztályban szerepel, és a 2019/2020-as szezont a második helyen zárta. Amivel most mégis felhívta magára a klub a világ figyelmét, az a minap bemutatott, új stadionjukra vonatkozó koncepció.

Egy olyan 18 ezer férőhelyes stadiont építene a spanyol csapat vezetősége, amelyhez közvetlenül kapcsolódna bevásárlóközpont, uszoda és hotel – írja a Givemesport. Az egyedülálló, egyben lélegzetelállító létesítményt alkalmassá tennék arra, hogy elsőosztályú mérkőzéseknek is otthont adjon. Az alábbi videóban a látványtervek segítségével megnézheti, mit és hogyan képzelnek el Marbellán:

„A stadionnak a városunk ikonjának kell lennie. Ez egy életképes és hiteles projekt, ami összehangban van a terület várostervezési elveivel. Egyúttal meg akarjuk oldani a hatalmas parkolási problémákat is. Ez egy fenntartható környezetvédelmi projekt”

– fogalmazott Óscar Ribot a Best of You vezérigazgatója.

Borítókép: Twitter

Legolvasottabb hírek