promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Én vagyok az utolsó öt mérkőzés bajnoka" – Mourinho hozta a formáját
Borítókép:  RICHARD HEATHCOTE / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tottenham a legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert és egy döntetlent játszott. A csapat vezetőedzője, José Mourinho pedig büszke is erre, persze érzését sajátos stílusában fejezte ki.

Kétségtelen, hogy – egy sportklisével élve – jó formában van a Tottenham. A Premier League-ben szereplő együttes legutóbbi öt mérkőzéséből négyet nyert, s egy döntetlen játszott, összesen 13 pontot gyűjtött. A londoni csapat jelenleg a tabella hetedik helyén áll, egy pontra lemaradva a hatodik, egyben Európa-liga selejtezőt érő pozíciótól. A Tottenham a 2019/2020-as idény utolsó fordulójában a Crystal Palace-hoz látogat, míg a hatodik Wolves, ahhoz a Chelsea-hez megy, amelynek három pontot kell szereznie, amennyiben a Manchester United-Leicester City eredményétől független, biztosan, selejtező nélkül szeretne a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutni.

A Tottenham jó szereplésére büszke a vezetőedző, José Mourinho, s ennek hangot is adott. A portugál szakember a Crystal Palace elleni mérkőzés előtt sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy ő az utolsó öt mérkőzés bajnoka.

„A negyedik vagyok a bajnokságban. (itt arra utalt Mourinho, hogy amióta 2019 novemberében átvette a Spurst, azóta eltelt időszakban annyi pontot szerzett, ami a negyedik helyre lenne elég.) Amikor megérkeztem a csapat a 14. helyen állt, nyolc pontra az Arsenaltól, tizenjét pontra a Bajnokok Ligája pozíciótól. Ha azt gondolod, hogy ez rossz, az te véleményed. Ha velem akarsz örülni, akkor én vagyok az utolsó öt mérkőzés bajnoka" – fogalmazott a portugál szakember a Goal.com szerint.

José Mourinho hozzátete, mindig a legjobbját próbálja nyújtani és nem aggódik azon, hogy bizonyítania kéne. „Mindig a következő a legfontosabb mérkőzés, a legfontosabb szezon a következő" – tette hozzá.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás