Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Előzetest kapott a rendhagyó módon folytatódó NBA

Előzetest kapott a rendhagyó módon folytatódó NBA

Sport & Szabadidő

Előzetest kapott a rendhagyó módon folytatódó NBA

Sport & Szabadidő

HZS 07:37

Rendhagyó módon, Disney Worldben folytatódik a korábban, a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt NBA-szezon. A folytatáshoz reklám is készült.

A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt NBA folytatásáról június elején döntöttek az illetékesek. Ennek értelmében huszonkét csapattal folytatódik tovább a bajnokság:

Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, Denver Nuggets, Utah Jazz, Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies, Portland Trail Blazers, New Orleans Pelicans, Phoenix Suns, Sacramento Kings, San Antonio Spurs, Washington Wizards, Milwaukee Bucks, Toronto Raptors, Boston Celtics, Miami Heat, Indiana Pacers, Philadelphia 76ers, Brooklyn Nets, Orlando Magic.

A helyszín pedig az orlandói Disney World komplexum. A csapatok nyolc „alapszakaszmérkőzés” jászanak majd, majd jön a play-off.

Minden persze csak a legszigorúbb, egészségügyi előírások betartásával megy majd. Igaz – ahogy a Kreatív írja –, a játékosok és a csapatok személyzetének tagjai használhatják majd a Disney World szolgáltatásait, de, hogy ez mennyire lesz önfeledt, az igencsak kérdéses. Mindenester ehhez a kurta-furcsa folytatáshoz azért készült egy felvezető.

„A játék, amit imádsz, úgy, ahogy még sohasem láttad”

– hallható Issa Rae, a Bizonytalan (Insecure) főszereplőjének szájából.

Borítókép: JEENAH MOON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP