Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyszerű dolgot tett a 18 éves magyar focista

Nagyszerű dolgot tett a 18 éves magyar focista

Sport & Szabadidő

Nagyszerű dolgot tett a 18 éves magyar focista

Sport & Szabadidő

HZS 06:36

A Liefering utánpótlás-válogatottja, Bukta Csaba a dedikált mezéből befolyó pénz ajánlotta fel a rosszindulatú nyirokcsomó daganattal küzdő Rebekának.

A Salzburg utánpótlás-csapatában játszó, Bukta Csaba is próbál segíteni B. Rebekának, a kislánynak, akiről fél év és számtalan vizsgálat után derült ki, hogy rosszindulatú nyirokcsomó daganata van. A kislány kemoterápiás kezelése június 9-én kezdődött, és azóta is kórházban van.

Édesanyja jelenleg gyermekápolási táppénzen van, miután ez lejár, megigényli a méltányossági táppénzt. A család most Rebeka nagyapjánál lakik, az édesanya a súlyos szívbeteg férjével együtt azon dolgozik, hogy a házhoz még egy szobát hozzáépítsenek.

„Nagyon fontos Rebekának legyen saját szobája, mert meg kell teremteni a számára szükséges higiénés feltéteket, az úgynevezett »steril szobát«. Mi ehhez kérünk segítséget, mert önerőből nem tudjuk megoldani”

írja Rebeka édesanyja.

A Liefering utánpótlás-válogatottja pedig a Rebekát is támogató „Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány” számára ajánlotta fel a dedikált mezét. A befolyt összeget pedig a kislány megsegítésére ajánlotta fel – írja a csakfoci.hu.

Security Check Required

null

Borítókép: facebook.com/bukta.csabesz