Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bódog Tamás elárulta, hogy milyen céljai vannak a Honvéddal

Bódog Tamás elárulta, hogy milyen céljai vannak a Honvéddal

Sport & Szabadidő

Bódog Tamás elárulta, hogy milyen céljai vannak a Honvéddal

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.07.15. 20:20

Bódog Tamás, a Budapest Honvéd újonnan kinevezett vezetőedzője elárulta, hogy a jelenlegi keret tökéletesen alkalmas a kitűzött célok elérésére, azaz arra, hogy a csapat a következő szezont is nemzetközi kupaszereplést jelentő helyen zárja.

A Budapest Honvéd újonnan kinevezett vezetőedzője, Bódog Tamás célokról, első benyomásról és saját felfogásáról beszélt a csapat sajtótájékoztatóján. Mint mondta, a legfőbb cél, hogy a csapat a 2020/2021-es szezonban is nemzetközi kupaindulást érő helyen végezzen.

„Az első edzésnek mindig fontos része, hogy az edző és a csapat között megtaláljuk az összhangot, a játékosoknak alkalmazkodni kell az általunk bevezetett változásokhoz, ahogy nekünk is össze kell csiszolódni a labdarúgókkal. Abszolút elégedett voltam a tapasztaltakkal, a játékosok vevők arra, amit csinálunk, remek hozzáállással dolgoztak. A felkészülés elején, egy új edző érkezésekor természetes, hogy intenzívebb a munka, szeretnénk néhány korábbi berögződést változtatni, oda kell figyelni mindenre, hogy jól működjünk. Én is kíváncsian vártam a közös munkát, hogy megismerjem a keret tagjait, és az optimális terhelést megtalálva toljuk ki a lehető legtovább a határokat”

– fogalmazott Bódog Budapest Honvéd holnapjának.

Budapest Honvéd FC

„Motivál a Magyar Kupa-siker, az eredményes nemzetközi szereplés, va... gy éppen az, hogy dobogóért küzdjünk a bajnokságban, egy Honvédnak ilyen célokért kell harcolni. Azon leszek, hogy minden erőmmel hozzájáruljak a célok eléréséhez."

A szakember a sajtótájékoztatón az MTI beszámolója szerint arról is beszélt, hogy a jelenlegi keret tökéletesen alkalmas a kitűzött célok elérésére. Egyúttal Bódog jelezte, ugyanazt a gyors, kevés érintéses támadó futballt kívánja játszatni, mint korábbi csapatainál,

de szerinte a Honvéd kerete „minőségileg és mélységileg” is jobb,

így ez jobban működhet mostani együttesével, mint korábban Diósgyőrben, vagy Kisvárdán.

A Bódog az Európa-liga-selejtező újszerű lebonyolításával kapcsolatba azt jónak tartja, hogy nem felkészülés közben kell a selejtezőket játszani (az OTP Bank Liga augusztus 15-én kedződik, míg az első El-selejtezőre augusztus 27-én kerül sor), de az egymeccses lebonyolítás szerinte jól és rosszul is elsülhet, egy balszerencsés meccs rögtön kiesést okozhat, de ugyanez fordítva is megtörténhet egy jobb csapat ellen.

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt