Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dzsudzsák Balázs visszatérhet Debrecenbe?

Dzsudzsák Balázs visszatérhet Debrecenbe?

Sport & Szabadidő

Dzsudzsák Balázs visszatérhet Debrecenbe?

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 20:20

Erős pletykák indultak be az NB II-be pottyant Debreceni VSC átigazolásai körül.

A magyar goal.com szellőztette meg a pletykákat, hogy a Debrecen elég komoly átigazolásokra készül, és erősebbek lehetnek az NB II-ben, mint voltak az NB I-ben.

„Stratégiai változtatás kellett volna akkor is, ha nem esik ki a Loki az NB I-ből. Az a célunk, hogy összetartsuk a csapatot, így Kondás Elemér marad a vezetőedző, és ezért neveztük ki a visszavonuló Tőzsér Dánielt a DVSC szakmai igazgatójának”

– mondta Papp László, Debrecen polgármestere a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában, aki hozzátette, hogy ugyanúgy a másodosztályban is 1,2 milliárd forint marad a klub költségvetése. Ez elég lehet egy Dzsudzsák Balázs fizetésére?

A ballábas játékos jelenleg az Al-Ain FC játékosa, ám korántsem biztos, hogy maradhat az araboknál, hiszen ott is csökkentik a költségeket, sőt a légiósok száma is kevesebb lehet. A Debrecennek eleve azért kell magyar játékosokban gondolkodnia, mert az NB II-ben nem szerepelhetnek légiósok a csapatokban, már ha ezen nem variálnak valamit addig.

A goal.com klubhoz közeli forrása azt is elmondta, hogy másik nagy fogás Korhut Mihály lehet, aki legutóbb a görög Árisz Szaloniki játékosa volt.

Van mit addig kiheverni, elég csak a Debrecen – Paks meccs zárójeleneteire gondolni.

Borítókép: Illyés Tibor - MTI/MTVA