promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsudzsák Balázs visszatérhet Debrecenbe?
Borítókép:  Illyés Tibor - MTI/MTVA
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erős pletykák indultak be az NB II-be pottyant Debreceni VSC átigazolásai körül.

A magyar goal.com szellőztette meg a pletykákat, hogy a Debrecen elég komoly átigazolásokra készül, és erősebbek lehetnek az NB II-ben, mint voltak az NB I-ben.

„Stratégiai változtatás kellett volna akkor is, ha nem esik ki a Loki az NB I-ből. Az a célunk, hogy összetartsuk a csapatot, így Kondás Elemér marad a vezetőedző, és ezért neveztük ki a visszavonuló Tőzsér Dánielt a DVSC szakmai igazgatójának”

– mondta Papp László, Debrecen polgármestere a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában, aki hozzátette, hogy ugyanúgy a másodosztályban is 1,2 milliárd forint marad a klub költségvetése. Ez elég lehet egy Dzsudzsák Balázs fizetésére?

A ballábas játékos jelenleg az Al-Ain FC játékosa, ám korántsem biztos, hogy maradhat az araboknál, hiszen ott is csökkentik a költségeket, sőt a légiósok száma is kevesebb lehet. A Debrecennek eleve azért kell magyar játékosokban gondolkodnia, mert az NB II-ben nem szerepelhetnek légiósok a csapatokban, már ha ezen nem variálnak valamit addig.

A goal.com klubhoz közeli forrása azt is elmondta, hogy másik nagy fogás Korhut Mihály lehet, aki legutóbb a görög Árisz Szaloniki játékosa volt.

Van mit addig kiheverni, elég csak a Debrecen – Paks meccs zárójeleneteire gondolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás