promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai jelenet: egy fiatal kapusba belecsapott a villám – videó
Borítókép:  fczt-oz.ru
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az orosz kapus jelenleg kómában van, de túl fogja élni, és lehet, hogy még a pályára is visszatérhet.

Nálunk is meg van bolondulva az időjárás, és amióta eltűnt a járvány, azóta átélhettünk néhány vihart országszerte. Akadnak olyan országok persze, ahol a vihar veszélyesebb, mint gondolnánk.

Az indiai hatóságok például nem olyan rég jelentették be, hogy több, mint négyszázan haltak meg villámcsapásokban az ország északkeleti részén az utóbbi hónapokban. Laksmesvar Rai bihári katasztrófavédelmi miniszter a klímaváltozás következtében emelkedő átlaghőmérséklettel magyarázta a növekvő számú villámcsapásokat, amelyek leggyakrabban a júniustól szeptemberig tartó monszunidőszak során fordulnak elő.

India az az ország, ahol tényleg óvakodni kell a villámoktól, amik két évvel ezelőtt 2300 halálesetet okoztak.

Közben Oroszországban játszódtak le egészen döbbenetes jelenetek. A harmadosztályú FK Znamja Truda Orehovo-Zujevo edzésén a 16 éves kapusba a semmiből belecsapott a villám. A videón lehet is látni a drámai jelenetet.

Ivan Zaborovszkij éppen a lövéseket gyakorolta külön, amikor az eset történt, szóval más nem sérült meg. A segítség azonnal megérkezett, és újra tudták éleszteni a fiút, akit ezután kórházba szállítottak.

A fiatal kapus jelenleg kómában van, de az orvosok szerint képes lesz teljesen felépülni. Ha minden rendben van vele, akkor a futballról sem kell lemondania.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás