promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Novak Djokovic újra teniszezhet, kigyógyult a koronavírusból
Borítókép:  Andrej ISAKOVIC / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világelső teniszező, Novak Djokovic és felesége hamar túllendült a betegségen.

Novak Djokovic rendezte meg Adria Tour zadari tornáját, amin azt akarta bizonyítani, hogy minden rendben a világban, lehet teniszezni, és nem kell annyira komolyan venni ezt a járványt. Az egész torna elég fura volt, mivel senki sem tartotta be a biztonsági előírásokat, és végül Djokovic és a felesége is elkapták a betegséget.

A résztvevők közül a bolgár Grigor Dimitrov, valamint a horvát Borna Coric és a szerb Viktor Troicki is elkapta a vírust, de Djokovic és Dimitrov edzője, Marko Paniki és Christian Groh is pozitív mintát produkált. Az biztos, hogy az eset a Grand Slam tornákat is meg fogja ingatni, amik közül a Roland Garrost és a US Opent is szeretnék megtartani, de eddig úgy néz ki, hogy igazi sztárok nélkül.

Közben úgy néz ki, hogy Djokovicnak, és a párjának is negatív lett a koronavírus tesztje, szóval hamar túllendültek a betegségen. A szerb teniszező kommunikációs csapata csütörtökön közleményben jelentette be, hogy mindkettőjüket Belgrádban ellenőrizték és minden rendben velük.

Ha lehet hinni a közleménynek, akkor sem a világelsőnek, sem a párjának nem voltak tünetei. Ez nem lenne újdonság, mert sokan így lendülnek túl a víruson, hogy egyszerűen észre sem veszik, hogy bennük van.

A Djokovic által rendezett torna után sok bírálat érte a szerbet, hogy ennyire felelőtlen volt, de végül a kormány mindent magára vállalt:

„Nem Novak, hanem a kormány a vétkes. A mi hibánk, mert megszüntettük a korlátozásokat. Ha nem így teszünk, akkor nincs ez a verseny sem, tehát hagyják békén azt az embert, aki valami jót akart tenni, a versennyel pénzt gyűjteni a rászorulók számára.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás