promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A bajnok Liverpoolt már nem érdekelte a Manchester City elleni meccs
Borítókép:  Dave Thompson / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Josep Guardiola manchesteri gárdája 4-0-ra verte a Liverpoolt.

A Chelsea – Manchester City meccs amúgy is mindig pikáns párharc szokott lenni, de a múlt hét csütörtöki küzdelem eldöntötte, hogy a Liverpool már matematikailag is bajnok, miután a City kikapott a londoni gárdától 2-1-re.

A csütörtöki Manchester City – Liverpoolnak így nagy tétje nem volt, főleg úgy, hogy az utóbbit lehet kizárják a Bajnokok Ligájából, bár amúgy is BL-biztos helyen végezne, míg a másik már akkor is bajnok lenne, ha ezt a mérkőzést elbukja.

Tehát Klopp csapata pihent, még a City lőtte a gólokat, szám szerint négyet.  

Először Sterling esett el Joe Gomez szorításában, Anthony Taylor habozás nélkül befújta a büntetőt, amit Kevin De Bruyne értékesített.

Utána a 35-ik percben remek kontra a hazaiak részéről, Gabriel Jesus passzolt Fodenhez, aki Sterlinget találta meg, a korábbi Pool-játékosnak több sem kellett, egy csel után az alsóba helyezte a labdát.

Utána a félidő előtt kis területen passzolgattak a hazaiak, Foden kényszerítőzött De Bruynével, majd elegánsan be is fejezte a támadást. Gyönyörű akció volt, ahogy az összefoglalóban is látni lehet. Innentől 3-0 az állás.

Az utolsó gól a 66-ik percben esett: De Bruyne játszott Sterlinghez, az angol egy csel után lőtt, Oxlade-Chamberlain beleért, de ezzel csak a kapuba segítette a labdát. Így 4-0-lal zárult a meccs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás