promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország legjobb bal lába elhagyja szeretett csapatát
Borítókép:  facebook.com/honvedfc
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Távozik a Budapest Honvédtól a magyar labdarúgás egyik különc figurája, Tonci Kukoc. Igaz, a horvát játékos levelében jelezte, hogyha bárki is bántaná csapattársait, akkor az első géppel érkezik, hogy együtt rúgják szét a s.ggét.

A magyar labdarúgás elmúlt éveinek különc figurája közé tartozik Tonci Kukoc a volt NBA-sztár, Toni Kukoc unokaöccse. Tetoválásaival, extravagáns külsejével, szókimondó nyilatkozataival, furcsa megnyilvánulásaival kitűnt a honi közegből. Szerződtetése után nem sokkal a Borsnak például a következőket mondta:

„Nekem van a legjobb bal lábam egész Magyarországon. Biztos vagyok a képességeimben, és hiszek magamban”.

De előfordult olyan is, hogy a Haladás elleni Magyar Kupa mérkőzésen gólszerzése után a felugrott a lelátóra, és elkezdte saját magát tapsolni. Ezenk kívül ki kell emelnünk azt a momentumot, amikor melegítés közben „hívta a természet”, a védő pedig fogta magát elbújt a stadion oldalában és könnyített magán. 

Most azonban horvát játékos úgy döntött, hogy elhagyja szeretett klubját, a Budapest Honvédot. Az ország legjobb bal lába búcsúzik teát a Kispesttől, de mint levelében írta:

„Elmegyek, de figyelek rátok, és ha bárki is bántana titeket, akkor az első géppel érkezem, hogy együtt rúgjuk szét a s.ggét”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás