Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Több piros lap, mint meccs – az Inter kapusának egyedi statisztikája

Több piros lap, mint meccs – az Inter kapusának egyedi statisztikája

Sport & Szabadidő

Több piros lap, mint meccs – az Inter kapusának egyedi statisztikája

Sport & Szabadidő

HZS 07:07

Az Inter harmadik számú kapusa, Tommaso Berni 2014 óta a csapat tagja, de még egyetlen tétmérkőzésen sem játszott, ellenben reklamálásért már begyűjtött két piros lapot.

Aki követi a labdarúgást, de nem ismerős számára Tommaso Berni neve, ne haragudjon magára. A 37 éves olasz labdarúgó ugyan szerepelt országa utánpótlás válogatottaiban, de felnőtt karrierjében alacsonyabban jegyzett csapatoknál játszott – már, ha éppen lehetőséget kapott.

Ennek ellenére Berni igen különleges statisztikai mutatóval rendelkezik jelenlegi csapata, az Internazionale színeiben:

nulla játszott mérkőzés, két kiállítás.

Az olasz hálóőrt még 2014-ben vette meg a milánói együttes, de csak harmadik számú kapusnak. Berni hat éve áll az Inter alkalmazásában, és még nem lépett pályára tétmérkőzésen. De – ahogy fentebb jeleztük – így is sikerült két kiállítást összehoznia, raáadásul mindkettőt a 2019/2020-as szezonban. Előbb januárban a Cagliari ellen küldték el a kispadtól, legutóbb pedig a Parma elleni bajnoki mérkőzésen kapott piros lapot nem illő véleménynyilvánítás miatt.

Tommaso Berni éves fizetése alacsony, a hírek szerint 200 ezer euró évente, de azért ez nem rossz pénz ahhoz képest, hogy egyetlen percet sem játszott, ellenben összeszedett két piros lapot. Utoljára egyébként 2012. október 28-án lépett pályára a Sampdoria csapatában egy Cagliari elenni 1:0-ra elvesztett mérkőzésen.

Borítókép: Icardi (b) és Berni (j) ölelkezik egy Lazio elleni megnyert mérkőzést követően. Kép forrása: SILVIA LORE / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP