promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zidane: Benzema gólpassza túlszárnyalja Gutiét
Borítókép:  ANDER GILLENEA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Real Madrid támadója, Karim Benzema egészen pazar gólpasszt osztott ki csapattársának Casemirónak az Espanyol elleni mérkőzésen. A csapat edzője, Zinedine Zidane szerint az átadás túlszárnyalja a Real volt játékosának, Gutinak korábbi passzait.

Vannak olyan mérkőzések, mint a Real Madrid Espanyol elleni vendégjátéka, amikor a lefújás után nem a gól az összefoglaló legfontosabb része, hanem az azt megelező gólpassz. Márpedig Karim Benzema átadását – amely után Casemiro megszerezte a Real számára a három pontot – sokáig fogjuk még emlegetni. A francia támadó kisodródva, az alapvonal felé haladva sarokkal, az ellenfél lábai között passzolt brazil csapattársához.

Mutatjuk a jelenetsort:

Természetesen a mérkőzés után szó esett erről is. Casemiro pedig úriemberhez méltóan nyilatkozott:

„Egy kicsit igazságtalan lenne, ha a gólomról beszélnénk, azután, amit Karim tett. Gratulálni kell neki. Ez egy világklasszis sarkazás volt. Ismerve őt, ez teljesen normális. Megvannak benne a tízes és a kilences pozícióhoz szükséges képességek. Ez egy elképesztő sarkazás volt. Ez Karim gólja volt”

– mondta az ESPN szerint.

A sajtótájékoztatón a csapat edzőjét, Zinedine Zindane-t arról kérdezték, hogy melyik gólpasszt itéli jobbnak, azt, amelyiket Guti adott sarokkal épp Benzemának a Deportivo La Coruna ellen 2010-ben...

...vagy azt, amelyiket éppen a szakember kapott Guritól még 2006-ban?

Zidane szerint Benzema gólpassza túlszárnyalja mindkét Guti átadást. A francia edző egyúttal nyugalomra intett mindenkit, mint mondta,

hiába előzi két ponttal a Real a Barcelonát, még korán sem dőlt el a bajnoki cím kérdése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás