Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Neymar helyett Cavanit akarja a Barcelona?

Neymar helyett Cavanit akarja a Barcelona?

Sport & Szabadidő

Neymar helyett Cavanit akarja a Barcelona?

Sport & Szabadidő

HZS 06:36

A Sky Sports értesülése szerint mivel Neymar megszerzése igencsak nehézkesnek tűnik a Barcelona számára, így a katalán klub a nyáron ingyen igazolható Edison Cavanit hozná el a PSG-től.

Az biztos, hogy a Barcelonának csatárra van szükséges. Ahogy arról is írtak már, hogy a katalán csapat sztárja, Lionel Messi két játékos, Lautaro Martinez (az Inter 111 millió euróban szabta meg a támadó kivásárlási árát – a szerk.) és Neymar érkezésének örülne. A gond az, hogy mindkét támadóért nagy összeget kellene letennie az asztalra az anyagi gondokkal küszködő Barcelonának.

A jelenlegi álláspont szerint tehát hiába szeretne Neymar újra volt csapatában játszani, mivel megszerzése egyre kevéssé tűnik valószínűnek, így a Barcelona a PSG-ből inkább Edison Cavanit hozná el – legalábbis erről értesült a Sky Sports. 

Az információknak az ad valamelyest realitást, hogy Cavani nem hosszabbítja meg szerződését klubjával, emiatt pedig nyártól ingyen igazolhatóvá válik, s, ahogy azt fentebb jeleztük, a Barcelonának mindenképp támadóra van szüksége.

„Megfogjuk hallgatni és vizsgálni a lehetőségeket. Több opciója is van”

– nyilatkozta korábban Walter Guglielmone, Cavani ügynöke.

A 33 éves Edison Cavani a PSG történetének legeredményesebb játékosa. Az uruguayi támadó 2013 óta 301 tétmérkőzésen 200 gólt szerzett a párizsi klubban. A koronavírus-járvány miatt félbemaradt, majd később befejezettnek nyilvánított 2019/2020-as szezonban 21 mérkőzésen 7 gólt szerzett. Neve korábban felmerült az Atlético Madrid kapcsán is.

Borítókép: MEHDI TAAMALLAH / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP