Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fradi-veréssel és győztes góllal fejezte be pályafutását Juhász Roland – videó

Fradi-veréssel és győztes góllal fejezte be pályafutását Juhász Roland – videó

Sport & Szabadidő

Fradi-veréssel és győztes góllal fejezte be pályafutását Juhász Roland – videó

Sport & Szabadidő

Promotions via MTI 21:01

Összefoglaltuk a magyar labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának keddi játéknapra esett két mérkőzésének legfontosabb mozzanatait.

A MOL Fehérvár–Ferencváros mérkőzés előtt Juhász Roland, hazaiak csapatkapitánya interjút adott az M4 Sportnak:

Majd a pályán könnyeivel küszködve a következőket mondta a kezdés előtt:

„Jólesik és megható, hogy ennyien ünnepelnek. Szerencsés vagyok, hogy azzal foglalkozhattam, amit szeretek. Húsz évet pár mondatban nehéz összefoglalni, de életem ezen szakaszára örömmel és büszkeséggel fogok emlékezni. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen történelmi múlttal rendelkező város, mint Székesfehérvár befogadott, és egy ikonikus klub színeiben futballozhattam hét éven át”.

A klubot kilenc esztendőn át erősítő, brazil származású, időközben a magyar válogatottban is bemutatkozott Vinícius Paulo szintén utolsó hazai mérkőzését játszotta a fehérváriak színeiben.

A találkozó első negyedórájában egyik csapat sem fukarkodott a helyzetekkel, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A folytatásban fölénybe került a Vidi, amit több nagy helyzete is mutatott. A Ferencváros jobbára a védekezésre koncentrált, és próbált néhány érintésből a hazai kapu elé érni, de a játékába sok hiba csúszott. A játékrész utolsó percében tizenegyeshez jutott a Fehérvár, miután Marcel Heister kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül: a büntetőt Juhász Roland magabiztosan bombázta a kapuba.

A fordulást követően többet birtokolták a labdát a vendégek, helyzeteik is akadtak, de a befejezéseknél pontatlanok voltak. A Vidi jobban behúzódott a saját térfelére, és úgy próbált gyors akciókat vezetni, amelyek végén több alkalommal került ziccerbe, de vagy rossz megoldást választott vagy a vendégkapus védett.

A meccs végére alábbhagyott a csapatok lendülete, már csak egyetlen említésre méltó jelenet maradt: a rendes játékidő utolsó percében Visar Musliu váltotta Juhász Rolandot, aki így vastaps közepette hagyhatta el a pályát pályafutása utolsó hazai mérkőzésén.

Mint pár perccel később kiderült, győztes góllal búcsúzott a székesfehérvári pályától.

MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC 1-0 (1-0)

Az Újpest FC–ZTE mérkőzés ezekben a percekben is tart.

Borítókép: Juhász Roland 95-szörös magyar válogatott labdarúgó, a MOL Fehérvár FC játékosa szól a szurkolókhoz a Ferencváros elleni összecsapás kezdete előtt a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2020. június 23-án. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd.