Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Négy éve őrült meg Cristiano Ronaldo a magyar válogatottól

Négy éve őrült meg Cristiano Ronaldo a magyar válogatottól

Sport & Szabadidő

Négy éve őrült meg Cristiano Ronaldo a magyar válogatottól

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.06.22. 20:20

Napra pontosan négy éve, hogy Magyarország 3:3-as döntetlent játszott Portugáliával a 2016-os Európa-bajnokságon, ezzel pedig első helyen végzett csoportjában.

„Mi vagyunk az élen, ez azért elég jó dolog. Fantasztikus utazáson veszünk részt”

nyilatkozta Gera Zoltán az M4 Sportnak, miután a magyar válogatott 3:3-as döntetlent játszott Portugáliával a 2016-os Európa-bajnokságon. Az már a mérkőzés előtt eldőlt, hogy a nemzeti tizenegy továbbment csoportjából, de a szerzett egy pont azt jelentette, hogy Magyarország első helyen végzett a F csoportban.

A több mint 55 ezer néző előtt játszott hatgólos mérkőzés bővelkedett fordulatokban: háromszor vezetett Magyarország, háromszor egyenlített Portugália. A magyar szurkolók önkívületben szurkoltak, Ronaldo pedig Dzsudzsák második gólja után sokáig emlékezetes módon toporzékolt.

Azt azért illik azért megjegyezni, hogy a Juventus támadója négy éve az Eb egyik legszebb gólját épp a magyar válogatottnak lőtte. Ahogy azt is, hogy Gera Zoltán lett a második legidősebb gólszerző az Európa-bajnokságok történetében.

Előbb nézzük a mérkőzés összefoglalóját:

Magyar-portugál 3-3

Felejthetetlen! Pontosan 4⃣ évvel ezelőtt, a portugálok elleni 3-3-as döntetlennel csoportelsők lettünk a franciaországi Eb-n. (Videó: M4 Sport)

Aztán pedig Cristiano Ronaldo megőrülését – magyar népzenei alásfestéssel:

Borítókép: JOE KLAMAR / AFP