promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A földönkívüliek miatt késett edzésről az ex Boca Juniors-játékos
Borítókép:  ALEJANDRO PAGNI / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igen érdekes történet került napvilágra a korábbi Boca Juniors játékosról, Guillermo Marinóról. A labdarúgó egyszer azért késett edzésről, mert elmondása szerint elrabolták a földönkívüliek.

A Wikipédia úgy ír a Boca Juniorsban is futballozó Guillermo Andrés Marinóról, mint a labdarúgó, aki játékszervező képességéről ismert, egyúttal tud a pálya középen, illetve a szélen is futballozni. Azt már nem említi meg az oldal, hogy az argentin labdarúgó UFO-hívő. Előfordult például olyan, hogy azért késett edzésről, mert – állítása szerint – elrabolták a földönkívüliek és a lelkét elemezték.

Az ominózus esetről az korábbi csapattársa, Gustavo Lorenzi beszélt a Lado B portálnak. Mint mondta, egyszer azért késett Guillermo Marino az Universidad de Chile edzésről, mert elrabolták az UFO-k, s a történtekről részletesen beszámolt, megemlítve azt is, hogy mit érzett pontosan – írja a Goal.com.

„Guille rendes srác volt, mindenki ismerte őt. Elmesélte, hogy elrabolták őt a földönkívüliek, elmagyarázta, hogy kivették és elemezték a lelkét, és az »útja« során végig vigyáztak rá. Valahogy így mesélte. Hivő srác, könyveket olvasott a témában, szóval nem gondoltam, hogy van más lehetőség, mint hinni neki, mert olyan komolysággal mesélt el a történteket, hogy hinnünk kellett neki”

– emlékezett vissza  Gustavo Lorenzi korábbi csapattársa, Guillermo Marino szavaira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás