promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába erőlködik a Manchester United, a Barca nem adja tinisztárját
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United sajtóértesülések szerint 150 millió eurós ajánlatot tett a Barcelona játékosáért, Ansu Fatiért, de katalán klub nem engedi el fiatal sztárját.

A Manchester United úgy tűnik, hogy nagyon szeretné megszerezni a Barcelona fiatal sztárját, Ansu Fatit. Az angol klub bő egy héttel ezelőtt a Sport napilap szerint 100 millió eurós ajánlatot tett a játékosért, amit a Barcelona elutasított.

Most azonban újabb ajánlat érkezett Fatiért.

Ezúttal The Times ír arról, hogy a United emelt az összegen, és 150 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni azért, hogy a 17 éves támadó Mancehsterbe szerződjön.

„Fel sem merült, sosem jött szóba Fati eladása. Nem fogjuk arra használni akadémiánkról kikerült játékosainkat, hogy pénzt csináljuk belőlük. Azon játékosok esetében, akikről azt hisszük, hogy az első csapat tagjai lehetnek, nem eladóak!”

– fogalmazott Xavier Vilajoana, a Barcelona B csapatának vezetőedzője.

Korábban pedig a klub elnöke, Josep Maria Bartomeu beszélt arról, hogy nincs az a pénz, amiért megválnának a játékostól. Ugyanakkor van rá esély, hogy United-mezben lássuk Ansu Fatit. 

Amennyiben a United meg tud egyezni Ansu Fatival, egyúttal kifizeti a játékos szerződésében szereplő 170 millió eurós kivásárlási árát, akkor a támadó már utazhat is Manchesterbe

– olvasható a Besoccer.comon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás