promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Luxusautójával karambolozott az NB I-es csapat játékosa

Luxusautójával karambolozott az NB I-es csapat játékosa

Sport & Szabadidő

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az NB I-ben szereplő Zalaegerszeg játékosa, Nikola Mitrovic Sorokpolány beterületén luxusterepjáróval egy kisteherautóval ütközött. A klub szerint a Renault sofrője hibázott, a Vaol.hunak nyilatkozó szemtanúk, és a portál saját számításai szerint közel sem biztos, hogy ennyire egyértelmű a helyzet.

Még hétfőn reggel arról számolt be a Vaol.hu, hogy

egy Renault kisteherautó haladt Sorokpolány beterületén és egy Audi Q8 luxusterepjáróval ütközött. A személyautó sofőrje sértetlenül szállt ki autójából, míg a kisteherautó vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Később kiderült, hogy a luxusautó sofőrje az NB I-ben szereplő Zalaegerszeg labdarúgója, Nikola Mitrovic volt. A klub közleményében arról írt, hogy játékosa jól van és a Kisvárda elleni mérkőzésen pályára léphet. Egyúttal jelezték, a másik gépjármű szabálytalanul kanyarodott Mitrovic autója elé, s az esős úton már nem lehetett elkerülni az ütközést. A ZTE továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy valótlanság az az információ, miszerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, ahogy azt is valótlan, hogy játékosuk gyorsan haladt volna.

A teljes kép miatt érdemes megemlíteni, hogy a Vaol-nak több szemtanú arról számolt be, hogy 

„az Audi már a baleset előtt is nagy sebességgel előzött meg több autót is a településen belül, és a beláthatatlan kanyar után is nagy sebességgel érkezett oda, ahol a baleset történt”.

A portál egyébként saját számításai alapján arra jutott, hogy az Audi vezetőjének a kanyarban minimum 50 méterről már észlelnie kellett az elé kihajtó autót. Egyelőre nincsenek hivatalos válaszok: a balesetet jelenleg a Vas Megyei Rendőrkapitányság igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

Borítókép:  Vaol.hu/Horváth Balázs

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás