promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két világsztár biztosan távozik a PSG-től
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Paris Saint Germain sportigazgatója, Leonardo közölte, Thiago Silvával és Edison Cavanival nem hosszabbít szerződést a klub.

A Paris Saint Germain sportigazgatója, Leonardo a Le Journal du Dimanche lapnak megerősítette,

a klub Thiago Silvával és Edinson Cavanival biztosan nem hosszabbítja meg 2020 júniusában lejáró szerződését. Mindkét labdarúgó távozik ez év nyarán a csapattól – írja a Goal.com. A két játékosra az aktuális Bajnokok Ligája-szezon végééig számítanak Párizsban.

A brazil és az uruguay-i labdarúgó is meghatározó játékosnak számított az elmúlt években: Thiago Silva 2012, míg Edison Cavani 2013 nyarán érkezett Párizsba, s ketten összesen több mint hatszáz mérkőzésen léptek pályára a PSG színeiben. Utóbbi játékos a PSG történetének legeredményesebb futballistája,

301 tétmérkőzésen 200 gólt szerzett. Kétszer volt a francia élvonal gólkirálya (2016/2017, 2017/2018), hatszor nyert francia bajnokságot, négyszer Francia Kupát, ötször Francia Ligakupát és hétszer Francia Szupekupát.

Ugyan Thiago Silva még két évet maradt volna a klubnál, de a sportigazgató nehéz döntése után távoznia kell 2020 nyarán. Mint a döntés után elmondta, még nem érzi úgy, hogy haza szeretne térni Brazíliába, ugyanis – ahogy fogalmazott – nem végzett Európában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás