Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ronaldo büntetőt rontott, de így is kupadöntős a Juventus

Ronaldo büntetőt rontott, de így is kupadöntős a Juventus

Sport & Szabadidő

Ronaldo büntetőt rontott, de így is kupadöntős a Juventus

Sport & Szabadidő

HZS 23:14

A Juventus hazai pályán ugyan 0-0-s döntetlent játszott az AC Milan csapatával az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján, de idegenben lőtt góljának köszönhetően így is döntőbe jutott.

Az olasz futball visszatért. De még hogy. A Juventus-AC Milan Olasz Kupa elődöntő visszavágója olyan három percet hozott, hogy azt valószínűleg sokáig fogják még mutogatni. Előbb a találkozó 15. percében, hosszas videóbírózás után büntetőhöz jutott a Juventus. A hazai csapat játékosa, Cristiano Ronaldo a 16. percben kapufára rúgta a bünetőt, majd a kipattanó labda után a Milan játékosa, Ante Rebic kung-fu mestereket megszégyenítő módon rúgta le ellenfelét, így piros lapot kapott, s mehetett is pihenni.

A találkozó a kiállítás után még inkább hasonlított egy kézilabda-mérkőzésre. A Juventus az AC Milan által felhúzott fal előtt járatta a labdát, kereste a rést, próbált gólt, gólokat szerezni. Sarri csapata azonban végül egyetlen gólt sem rúgott pedig:

  • tizenhétszer próbálkozott kapura lövéssel, abból hétszer kaput is talált;
  • 58 százalékban birtokolta a labdát;
  • 477 passzt adott, míg az AC Milan csak 277-et;
  • majd hatszor annyi veszélyes támadást vezetett, mint ellenfele.

Ezek után írták többen a Twitteren megjegyzésként: „tipikus Sarri". Mezőnyfölény, rengeteg passz. Gól ellenben nincs. A Juventus azonban így is fináléba jutott, köszönhetően az idegenben lőtt találatának.

Borítókép: MIGUEL MEDINA / AFP