Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lángba borult Belgrád, visszatértek a szurkolók a lelátókra – galéria

Lángba borult Belgrád, visszatértek a szurkolók a lelátókra – galéria

Sport & Szabadidő

Lángba borult Belgrád, visszatértek a szurkolók a lelátókra – galéria

Sport & Szabadidő

HZS 17:17

Szerbiában is újraindult a futballélet. Mivel a társadalmi távolságtartás szabályának betartását már nem követeli meg az ország labdarúgó szövetsége, így 25 ezer ember követhette a helyszínen az FK Partizan–Red Star Belgrade Belgrád kupamérkőzést. A hangulatra pedig nem lehetett panasz.

A Partizán Belgrád 1:0-ra verte városi riválisát a Red Star Belgrád (korábbi nevén Crvena Zvezda) csapatát a szerb kupa elődöntőjében. Ez volt az első olyan mérkőzés a szerb futball koronavírus utáni újraindulása óta, amelyen nem volt megkötve a találkozóra beengedhető nézők száma – írja az Eurosport.

A korlátozás feloldásának köszönetően huszonötezer ember tekintette meg a helyszínen a mérkőzést, s borította lángba a Partizan stadionját.

„Köszönettel tartozom a szurkolók támogatásáért, nagyszerű volt kiharcolni ezt a győzelmet teltház előtt. Szükségünk volt erre a fajta támogatásra. Egyúttal jó volt látni a teltházas stadiont a hosszú és sivár szünetet követően”

– fogalmazott a mérkőzés után Savo Milosevic, a Partizan Belgrád vezetőedzője.

Ezzel a góllal nyert a Partizan a Red Star ellen, amely majd június 24-én a Vojvodina együttesével találkozik a kupadöntőben.

Borítókép: Oliver BUNIC / AFP