promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lángba borult Belgrád, visszatértek a szurkolók a lelátókra – galéria
Borítókép:  Oliver BUNIC / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerbiában is újraindult a futballélet. Mivel a társadalmi távolságtartás szabályának betartását már nem követeli meg az ország labdarúgó szövetsége, így 25 ezer ember követhette a helyszínen az FK Partizan–Red Star Belgrade Belgrád kupamérkőzést. A hangulatra pedig nem lehetett panasz.

A Partizán Belgrád 1:0-ra verte városi riválisát a Red Star Belgrád (korábbi nevén Crvena Zvezda) csapatát a szerb kupa elődöntőjében. Ez volt az első olyan mérkőzés a szerb futball koronavírus utáni újraindulása óta, amelyen nem volt megkötve a találkozóra beengedhető nézők száma – írja az Eurosport.

A korlátozás feloldásának köszönetően huszonötezer ember tekintette meg a helyszínen a mérkőzést, s borította lángba a Partizan stadionját.

[[gal]]

„Köszönettel tartozom a szurkolók támogatásáért, nagyszerű volt kiharcolni ezt a győzelmet teltház előtt. Szükségünk volt erre a fajta támogatásra. Egyúttal jó volt látni a teltházas stadiont a hosszú és sivár szünetet követően”

– fogalmazott a mérkőzés után Savo Milosevic, a Partizan Belgrád vezetőedzője.

Ezzel a góllal nyert a Partizan a Red Star ellen, amely majd június 24-én a Vojvodina együttesével találkozik a kupadöntőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás