promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup segíti a Fradival szóba hozott Bogdán Ádám edzését

Shane Tusup segíti a Fradival szóba hozott Bogdán Ádám edzését

Sport & Szabadidő

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka korábbi párja és edzője, Shane Tusup segíti a Fradival szóba hozott Bogdán Ádám felkészülését.

A Blikk egyik olvasója szúrta ki a Ferencvárossal szóba hozott Bogdán Ádámot és Hosszú Katinka egykori párját, Shante Tusupot egy budapesti edzőteremben. S, nagyon úgy tűnt, a Liverpool korábbi kapusa Tusup segítségével készül fel a következő idényre. (A skót élvonalban szereplő Hibernian FC játékosának, Bogdán Ádámnak május 31-én járt le a szerződése.)

„Tusupot azonnal felismertem, de a srác is rendkívül ismerős volt, akivel foglalkozott. Hamar rájöttem, hogy Bogdán Ádám az, aki korábban például a Liverpoolban is védett. Nekem úgy tűnt, hogy Shane amolyan személyi edzőként magyaráz a kapusnak. Az amerikai tréner többször szenvedélyesen magyarázott a focistának, látszott rajta, ugyanolyan komolyan veszi ezt a munkát is, mintha valamelyik úszóval foglalkozna. A labdarúgó pedig igyekezett betartani a szakmai utasításokat. Egyébként úgy tűnik, Ádám tényleg jó formában van, erőnléti akadálya nem lehet, hogy újra játszhasson" – nyilatkozta a forrás a bulvárlapnak.

A több angol klubot megjárt (pédául: Liverpool, Wigan, Bolton) Bogdán Ádám összesen huszonhat alkalommal lépett pályára a Premier League-ben, és kilencven hét mérkőzése van a Championshipben. Érdekesség, hogy még nem játszott magyar elsőosztályú mérkőzést, amennyiben szerződést köt a Ferencvárossal, ez könnyen megtörténhet. Igaz, nagy kérdés, amennyiben leigazolja a játékost a zöld-fehér klub, miként alakul Dibusz Dénes és Gróf Dávid sorsa.

Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás