Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Roger Federer bejelentése megdöbbentette a teniszvilágot

Roger Federer bejelentése megdöbbentette a teniszvilágot

Sport & Szabadidő

Roger Federer bejelentése megdöbbentette a teniszvilágot

Sport & Szabadidő

HZS 17:31

A svájci teniszező, Roger Federer bejelentette, hogy térdsérülése miatt ebben az évben már nem lép pályára.

Már jó ideje bajlódik térdsérüléssel a svájci teniszező, Roger Federer, aki most a Twitter-oldalán közölte döntését, miszerint 2020-ban már nem lép pályára

írja a CNN.

Nem véletlen a világhírű sportoló döntése. Már év elején, februárban, jobb térdében érzett fájdalma miatt artroszkópos beavatkozáson esett át, emiatt pedig több tornát is kihagyott, köztük a francia salakpályás Grand Slam-tornát, a Roland Garrost is:

„Néhány héttel ezelőtt a rehabilitációm során visszaesést tapasztaltam, emiatt további artroszkópos beavatkozás történt a jobb térdemben”.

Továbbá jelezte, rászánja a szükséges időt arra, hogy teljesen rendbe jöjjön, s ismét a legmagasabb szinten tudjon játszani. Emiatt pedig csak a 2021-es szezon kezdetén láthatjuk őt újra. 

A harmincnyolc éves játékosnak 2016-ban nagyon hasonló térdsérüléssel kellett megküzdenie. Akkor sikeresen visszatért, s két Grand Slam tornát is nyert. Hiába azonban a kihagyások, a Forbes legutóbbi beszámolja szerint még mindig a világ legjobban kereső sportolója a svájci játékos.

Borítókép: Martin BUREAU / AFP