Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A labdaszedő miatt rontott büntetőt Nikolics a Honvéd ellen?

A labdaszedő miatt rontott büntetőt Nikolics a Honvéd ellen?

Sport & Szabadidő

A labdaszedő miatt rontott büntetőt Nikolics a Honvéd ellen?

Sport & Szabadidő

HZS 14:01

A MOL Fehérvár támadója, Nikolics Nemanja büntetőt rontott a Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen. Lehet, hogy a kapu mögött álló labdaszedő zavarta meg?

Mint megírtuk, a MOL Fehérvár FC 1-1-es döntetlent játszott a Budapest Honvéd vendégeként. A fehérvári csapat gólját a 4. percben Nikolics Nemanja szerezte, a támadó a 18. percben pedig el is dönthette volna a három pont sorsát, ha belövi a jogosan megítélt büntetőt. Nikolics azonban hibázott. De lehet, hogy a kapu mögött lévő labdaszedő miatt hibázott a csatár?

Nemzeti Sport ugyanis kiszúrta, hogy a Honvéd kapuja mögött tartózkodó labdaszedő srác ugrálással próbálta zavarni a magyar válogatott játékosát, miközben az a tizenegyes elvégzéséhez készülődött. A jelenetsor az alábbi videón 0:42-től látható.

Nikolics hamar kétgólos lehetett volna

Hamar növelhette volna előnyét a Fehérvár, de Nikolics 11-esét Tujvel remek vetődéssel védte! A mérkőzést itt nézheti élőben: https://bit.ly/2MLxrVW

A mérkőzést követően Nikolics az M4 Sportnak nyilatkozva beszélt az esetről:

„Nem zavart meg. Láttam én is őt, lehet oda kellett volna rúgnom, ahol ő állt. Nem volt jó tizi, ettől függetlenül nem akarok elvenni Tujvel érdemeiből, de ha jobban sarokra megy és nem félmagasan, akkor gól lett volna. Azt szokták mondani, hogy az hibázik, aki odaáll. Bárhol voltam idáig, rugdostam tiziket, ha pedig az edzői stáb továbbra is szavaz nekem bizalmat, akkor oda fogok állni, de ha nem, azt is megértem”.

Azzal, hogy pontokat vesztett a Vidi, megnyílt az út a Fradi előtt, hogy fontos lépést tegyen a bajnoki cím bebiztosítása felé. Amennyiben a Ferencváros legyőzi a Paks csapatát, tizenegy pontra növeli előnyét üldözőjével szemben, miközben már csak 5 forduló marad hátra, így legfeljebb 15 pontot lehet gyűjteni.

Borítókép: FOTO OLIMPIK / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP