promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyik legjobbja elhagyja a Ferencvárost, és Olaszországba szerződik
Borítókép:  Aaron Younger a világ egyik legjobbjaként hagyja el a Ferencvárost. Forrás: fradi.hu.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Távozik az FTC-Telekomtól, és ősztől a Pro Reccóban folytatja pályafutását Aaron Younger, a világ egyik legjobb vízilabdázója.

A 28 éves ausztrál világklasszis 2018-ban szerződött Szolnokról a fővárosi klubba, amellyel két év alatt a Bajnokok Ligája mellett magyar bajnokságot, magyar Szuperkupát, továbbá két-két Magyar Kupát és európai Szuperkupát nyert.

„Egyfelől izgatott vagyok, mert valami új vár ránk, másfelől viszont szomorú, mert kilenc év után hagyom el Magyarországot. Az utolsó két szezont itt töltöttem a Fradiban, amely egy remek klub, fantasztikus csapattal, játékosokkal és szurkolókkal. Nehéz volt meghozni ezt a döntést, mert minden jó volt itt, tényleg semmi hiányérzetem nincs”

– mondta a Fradi Médiának családja körében.

Aaron Younger hozzátette, hogy nem sokáig akar vízilabdázni, már csak néhány évre tervez, és most azt érezte, hogy a visszavonulás előtt kipróbálná magát máshol.

Az ausztrál játékos Magyarországon előbb a Szegedben, majd rövid horvátországi kitérő után Szolnokon vízilabdázott. Utóbbi csapatban vált világsztárrá, többek között magyar bajnokságot, Magyar Kupát és BL-t nyert.

A vlv.hu szakportál értesülése szerint az olasz klub 2+1 éves szerződést ajánlott neki – írja összefoglalójában a távirati iroda.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás